Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo crteza moje sestre koja je isto obozavalac MJ-a :) Kako uopste ne crta ovo je ispalo prilicno dobro :) ja sam samo dodao malo kontrasta u Photoshopu.

mj.jpg

A znate onaj nastup kad peva a ona devojka se onesvesti pa je on uzme u narucje i preda onom iz obezbedjenja :)
Ima isto jedna debeljuca(mislim da je koncert bio u Becu)-djevojka se fino popela na scenu i zatisnula usta od srece,place suze lije-sto sve cini!!!!:-PI on plese malo sa njom i na kraju klekne pred njom:-P,a ona samo sto ne eksplodira!!!!!!!!!!:-PI tu je povede obezbjenjenje(kao i sve koje su mu se primicale):-PP.S to je bio koncert na History turneji,a pesmica je bila you are not alone(najaca balada ikada pored speecheles i cry):-P:-P:-P:-P

Znate li sto mi nije jasno????????????U moonwalkeru MJ izvodi Come togetheh-a ta pesmica nije bila ni na BAD ni na Dangerous,nego tek na Historiju!!!!!!!!!Posto je moonwalker napravljen 1988(MJ je pisao scenarijo),come together je makar mogao biti na Dangerousu!!!!Ne znam sto je cekao 8 god. da bi ga tek stavio tek na Historiju!!!!!!!!!!!Jennifer Baton je bas super svirala na moonwalkeru,a onaj Dejvid je po meni katasrofalo svirao na histori turneji!!!!!!!!!Pjesmu je napisao John Lennon-a kad smo vec kod Bitlsa da li je Mj stvarno prodao njhova autorska prava zbog teskog finansijskog stanja!!!!!!???????????

MJ je i dalje vlasnik 50% njihovog kataloga, vlasnik je nekih Elvisovih pesama, a u poslednje vreme je kupio neke pesme od Eminema (haha, koji car, kako vraca za ono sprdanje u spotu), Shakire (par pesama takodje).

Ima isto jedna debeljuca(mislim da je koncert bio u Becu)-djevojka se fino popela na scenu i zatisnula usta od srece,place suze lije-sto sve cini!!!!:-PI on plese malo sa njom i na kraju klekne pred njom:-P,a ona samo sto ne eksplodira!!!!!!!!!!:-PI tu je povede obezbjenjenje(kao i sve koje su mu se primicale):-PP.S to je bio koncert na History turneji,a pesmica je bila you are not alone(najaca balada ikada pored speecheles i cry):-P:-P:-P:-P

:shock: **** Kakav doživljaj....**** Ja bih sve dala za tako nešto..... I još ti zapjeva You are not alone...:cry:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back