Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Džekson prezahtevan za Gremi
Utorak, 19. februar 2008. 20:25

Zbog hirovitih zahteva za svoje pojavljivanje na dodeli Gremi nagrada, Majkl Džekson nije ni dobio odobrenje da istoj prisustvuje.

Slavni, bezbroj puta estetski rekonstruisani star je na ovogodišnjem Gremiju trebalo da proslavi 25 godina od izlaska albuma "Thriller", a jedan od njegovih zahteva je bio da celo veče bude posvećeno baš njegovoj karijeri, piše "New York Post".

Džekson je u svom bizarnom osobenjaštvu otišao dotle da je tražio i da se kreira potpuno nova nagrada samo njemu u čast, a koju bi mu, pa naravno, dodelile osobe koje bi on sam izabrao.

Prema njegoj zamisli, on bi se tokom večeri čak 30 puta pojavljivao na sceni, a svi bi bili dužni da ga oslovljavaju sa "kralju popa".

"Producent ceremonije dodele Gremi nagrada Ken Erlič je po svaku cenu hteo da dovede slavnog Džekoa na dodelu, ali je odustao kada je video nemoguće zahteve koje je pevač tražio za svoje prisustvo", navodi list.

Džekson je povodom 25 godina od izlaska njegovog najuspešnijeg albuma izdao "Thriller: 25th Anniversary".

Američki mediji navode da će se uskoro pojaviti i novi album nekada jedne od najupešnijih pop zvezda.

Zbog hirovitih zahteva za svoje pojavljivanje na dodeli Gremi nagrada, Majkl Džekson nije ni dobio odobrenje da istoj prisustvuje.

Slavni, bezbroj puta estetski rekonstruisani star je na ovogodišnjem Gremiju trebalo da proslavi 25 godina od izlaska albuma "Thriller", a jedan od njegovih zahteva je bio da celo veče bude posvećeno baš njegovoj karijeri, piše "New York Post".

Džekson je u svom bizarnom osobenjaštvu otišao dotle da je tražio i da se kreira potpuno nova nagrada samo njemu u čast, a koju bi mu, pa naravno, dodelile osobe koje bi on sam izabrao.

Prema njegoj zamisli, on bi se tokom večeri čak 30 puta pojavljivao na sceni, a svi bi bili dužni da ga oslovljavaju sa "kralju popa".

"Producent ceremonije dodele Gremi nagrada Ken Erlič je po svaku cenu hteo da dovede slavnog Džekoa na dodelu, ali je odustao kada je video nemoguće zahteve koje je pevač tražio za svoje prisustvo", navodi list.

Džekson je povodom 25 godina od izlaska njegovog najuspešnijeg albuma izdao "Thriller: 25th Anniversary".

Američki mediji navode da će se uskoro pojaviti i novi album nekada jedne od najupešnijih pop zvezda.

Ovo je opet neka taboidska izmisljotina. Zasto bi insistirao da ga zovu "Kralj Popa" kada ga svi ionako vec zovu tako.

To je ipak Majkl,sta su oni ocekivaki!!!:-P

Ja sam brate i od Billie niža :) :cry: kepecolino mali od 160...Užas mi je. Majklica baš ima super visinu ( u odnosu na mene) mada, i on je mališa :D

Jaw, pa i ti...Ljudi, jel ima neko ko je visi od meneeeee?:(
Sad tju da placem :lol:
Al' dobro...I ni Alex a ni Ivan nemaju vece sanse od mene :P
Mislim, ipak ja ovde imam 13, i ipak sam ja ovde najmladja:lol::lol::lol::lol:

samo jednu stvar mrzim na celom svetu-predrasude.
jedino ko ovde nesto zna o michael-u je lucky girl.
svi ostali su u novinama procitali da je pedofil,culi na vestima da je izbelio kozu,rekao mu komsija da mu se nos raspao u nekoj emisiji.
hajde prestanite da SE***E!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kada vec koristite internet,skinite njegovu biografijiu;ako vece raspravljate o njegovom izgledu posetite neki od milion njegovih sajtova,pa skinite neku sliku da vidite kako on u stvari izgleda;ako kazete da ima glas kao zena poslusajte they don't care about us,beat it ili ghosts;ako kazete da ima lose textove poslusajte bilo koju njegovu pesmu,ali pre toga NAUCITE ENGLESKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ako kazete da lose igra-dobrovoljno se prijavite u specijalnu bolnicu,ili ako ste imalo pri sebi,pogledajte billie jean na live-u ili bilo koji njegov spot.
sto se tice albuma THRILLER JE NAJPRODAVANIJI A SAMIM TIM I NAJBOLJI ALBUM SVIH VREMENA.
a znate li koji je drugi najbolji album svih vremena?
BAD-michael jackson;
najprodavaniji remix album svih vremena?
BLOOD ON THE DANCEFLOOR-michael jackson;
najskuplji spot svih vremena?
SCREAM-michael&janet jackson;
najbolji spot svih vremena?
THRILLER-michael jackson.
kao sto ste primetili iz svega NAJ sto moze biti u muzickoj industriji stoji-
MICHAEL JACKSON
stoga,nemojte da SE***E o njemu,vec ako hocete da pricate o bilo cemu,naoruzajte se znanjem da ne biste ispale budale kao sto ste i svi ovde ispali.

pozdrav za LUCKY GIRL[pisi na private ako zelis]

svi ostali MARS U P**** M******

tyra
WOW!!! 8)

michaeljackson2-big.jpg
Najjaci spot '80

Jadan Majki...:(
Tako je dobar, a ljudi su tako zli.I on je opet dobar!Tako je divan, covece...Ae, da batalimo izgled, pricam o njemu kao licnosti...Nesto tako neiskvareno, nezno, dobro...I i dalje voli pricice o Petru Panu :D.Nije li to slatko?

Jadan Majki...:(
Tako je dobar, a ljudi su tako zli.I on je opet dobar!Tako je divan, covece...Ae, da batalimo izgled, pricam o njemu kao licnosti...Nesto tako neiskvareno, nezno, dobro...I i dalje voli pricice o Petru Panu :D.Nije li to slatko?
Svakakvih kretena postoje koji govore ruxno o njemu-ja ih stvarno zalim!!!!!!!Njemu je cijeli zivot u vidu Petra Pana-bori se za pravdu na ovoj planeti:-P

E, znate sta je bilo danas?
Moja drugarica mi veruje!!!Aaaaah!!!Veruje da Majki nije pedofil, zna o njegovom detinjstvu dosta, obozava spot Black or White i Beat it!!!Ona voli Majkijeve pesme, ljudi!!!:D
Jos samo da je ubedim za vitiligo, i ja sam resila sve, tada ce moja zivotna misija biti ispunjena (lazem, moja zivotna misija je da upoznam Majkla :P) :D
Ali ok...Aaaaah, ja i dalje ne verujem!!Jos me Ilija samo Dzeksonka zove...Drugarica Suzie...Polovina odeljenja Annie..Umrecu!:D:D:D
Da!Navukla sam se na Come Together...I tako...Srecna sam..A ipak uplasena zbog ovog sutra, Repka me je isprepadao, jos ako doticni gospodin koga zovemo Slash (zbog kose) ide tamo da bi ispao frajer...Mogu da se ubijem...Slusacu Majkla..Vec 2 dana samo njega slusam, u prolazu pustim neki rok, Metallicu, Maidene, ili tako nesto...Strasno..Majkl Dzekson manija...Jos treba Majklviziju da uvedemo..Pa da Sonjica peva "I am the winner of Michaelvision" :lol::lol::lol:
Prsla sam...Nemam pametnijeg posla, nego kuckam..I dok traje Smooth Criminal, dok pevam:"Annie are you ok?", ovi tamo na ulici se deru...Boli ih...I sad me ponovo hvata nostalgija..I ponovo cu da placem zbog neke gluposti...A tada cu, verovatno, da slusam Earth song...Svaka Majklova pesma, ali svaka...Uvek mi ima neko znacenje..Ne znam ni sama...Zaglibila sam :lol:
I kad sam zadnji put OVOLIKO pisala?Bolje da ne citate :lol:

:)
Naravno...Ma, on je predobar..I ima dve mane.Jedna je..Ne mogu da kazem bas mana...Slatko je to sto je stidljiv..A druga mana je vitiligo.Kraj.Nema vise..***, zlatan je..

Lepo kažeš, baš je sladak kad se postidi :oops: , a vitiligo je nesreća....mana je jedina ta što je lakoveran!!!! Ta prokleta lakovernost ga je učinila žrtvom svih zloća koje su mu uzele pare...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back