immph
Poznat
- Poruka
- 7.095
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...skoro sam,posle duzeg vremena,videla spot za "Who is it" i bas mi se srce namestilo8-)@baby jane
Koliko dugo si Majklov fan ?!?![]()

nekih 10-ak godina...cak sam i neke drugarice navela da ga zavole
a kad sam bila u osnovnoj skoli sakupljala sam sve zivo sto se od Michaela moglo sakupiti i to mi je tada bilo najvece bogatstvo:razz:

...vidim da imamo isto misljenje:wink:

Drago mi je zbog toga !!! ajd da cujem vase misljenje o njegovom najboljem spotu?
koji bi to po vama bio?
meni su svi omiljeni...skoro sam,posle duzeg vremena,videla spot za "Who is it" i bas mi se srce namestilo8-)

), Who is it, Stranger in moscow, Earth song,Liberian girl, Give in to me, Childhood, You are not alone.Najbolji spot...Hm...Pa ajde,neka bude Remember the time...Mada je tesko reci koji je najbolji spot,pre se mogu odluciti za najgori,a to je Childhood !!!
![]()
Drago mi je zbog toga !!!
![]()
Volim kad sretnem nekoga ko voli isto sto i ja !!!
Ti si iz Beograda?
Ova pitanja sam uglavnom ja uvek postavljala svima...pretece me
Smooth Criminal je nesto najbolje sto moze da se vidi od njegovih spotova.
Meni se svidjaju oni njegovi legendarni spotovi: Thriller, Beat it, Bad, The way you make me feel, black or white, Leave me alone, Scream, You rock my world, Dirty Diana, She's out of my life, Billie Jean...i pogotovo short film Captain EO...
Ne svidjaju mi se bas nesto puno: Speed demon (on mi se vise svidja nego ne svidja), Who is it, Stranger in moscow, Earth song,Liberian girl, Give in to me, Childhood, You are not alone.

Pa da,ali ne znam...Nekako mi se bas ne svidja u tom History periodu !!! Deluje dosta "mrtvo" i sto se tice spotova i pesama,a i tu najlosije izgleda !!!![]()
Ljudovi,poslala sam vam pesmicu !!!![]()