Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hahahahah, vidite ljudovi koju sam sliku iskopala :D :D :D :D :D :D
Mozete li da verujete da je kralj popa u vrhuncu svoje slave prao sudove, i to rucno!!!!!!!:D:D:D????
Sjajan je!!!!!!!!!:D:D:D
michaelpaulmccartneyspekf4.jpg

Jao , nesto neverovatno mi se desilo ... jao , jao , jao ... slusam ja Baby 1 more time i stigne deo , ali bas stigne deo , bitno je znaci , stigne deo GIVE ME A SIGN !!! i ja podignem pogled i Vodolija vozi biciklu prema meni i prolazi pored mene i ja sam se zabuljio kao majmun neki ... i nisam se javio , zanemeo sam , mislice da kooliram ... a ne kooliram jaaaaaaao ...

Sve jedno , mogu da verujem da je MJ prao sudove , hehe i ne samo zato sto sam video sliku ...

A ti otvori dusu ...

Billiechice , posalji i meni kad boodes mogla ...
8) :-o :o

ja tek sad videla ovu temu i bas sam se lepo iznenadila:razz:...oduvek sam volela Michaela i njegovu muziku,jednostavno je the best8-)...uz njega sam odrastala i naucila da djuskam jer je on izmislio igranje...danasnji pop i rep muzicari se razvijaju po ugledu na njega al nikad nece biti ono sto je on bio u svoje vreme:roll:
drago mi je da ovde ima ljudi koji cene njegovu muziku;)

ja tek sad videla ovu temu i bas sam se lepo iznenadila:razz:...oduvek sam volela Michaela i njegovu muziku,jednostavno je the best8-)...uz njega sam odrastala i naucila da djuskam jer je on izmislio igranje...danasnji pop i rep muzicari se razvijaju po ugledu na njega al nikad nece biti ono sto je on bio u svoje vreme:roll:
drago mi je da ovde ima ljudi koji cene njegovu muziku;)

Wow !!! Drago mi je da se pojavio jos neko ko voli Majkla !!! :D Pozdrav za tebe !!! :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back