Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@ruka pravde
sto se tebe tice kazes ne nameces misljenje,a nju kazes zalis sto slusa to...znaci automatski nabijas svoj stav o tome kakva je ona kao osoba jer slusa njega....kao drugo ko si ti da kazes da je jedan elvis,jedan majkl i mnogi drugi sranje?????mozes da kazes ne volim ih,ali da su sranje,pa hm,ne mozes(mislim mozes jer ti niko ne brani),ali prvo argumentuj pre nego sto pocnes da pricas tako nesto..... ;) ako cemo posteno Negativ je propao,znam jer imam prvi album i znam sta je Ivana radila da bi dosla da ostalih,...to nije sad tema,ali Negativ nije ono sto je bio,pa ti to opet slusa,pa te niko ne zali.....jer sto bi???????niisi dusevni bolesnik,nisi ubio,to je muzika....tvoje opredeljenje,ne tvoja licnost..toliko.......
@billie
ni ti isto tako ne mozes da kazes da su neverne bebe najvece sranje,ili ko god,a da ne argumentujes ...jer samim tim ispadas smesna(nemoj da se vredjas,znas da ja tebe volim,ali ovo je strogo poslovno :P)jer pljujes a pritom nemas materijal za to...dakle oboje gresite.........

a tebi RUKO PRAVDE :p savetujem da poslusas detaljnije ono sto ces posle pljuvati i zaptas se zasto ljude koji nazivaju kraljevima nekog zanra zapravo nazivaju...zasto to nije neko drugi,nego bas oni..........i ti kao samo jedan obican covek dodjes i kazes e oni su sranje,sazaljevaajmo one koji ih vole.....ja bih se zapitala malo ko tu treba da se sazaljeva...toliko od mene ;) nemojte se oboje ljutiti i vredjati na oovo ;)

Lucky girl:
@billie
ni ti isto tako ne mozes da kazes da su neverne bebe najvece sranje,ili ko god,a da ne argumentujes ...jer samim tim ispadas smesna(nemoj da se vredjas,znas da ja tebe volim,ali ovo je strogo poslovno :P)jer pljujes a pritom nemas materijal za to...dakle oboje gresite...
Hehehehe...ako je strogo poslovno ja mogu da argumentujem !!! Mrzim njihovu muziku,a i ti to uostalom znas,jednostavno ne prija mi !!! Mada su mi i kao pojave bljak !!! :p Eto i ja tebi Lucky to strogo poslovno !! :p :p :p :p :p ;)

ARGUMENTI:
Elvis je prozvan kraljem rock and rolla, ta se muzika vremenom dota izmjenila i krenula drugim smjerom.....najvaznija cinjenica u tome jeste sto rock and roll nije isto sto i rock....ja sam inace slusalac Rock muzike a ne rock and rolla jer to nije isto.....elvisa takodje ne volim zbog stereotipnih textova....i mozda ga ne postujem kao kralja jer nije kralje moje drzave/muzike.....
Michael Jacksona smatram za vrlo neobicnu osobu....originalnu....mada ne vidim mnogo pozitivnih tacaka toga....ne ide mi u glavu kako je mogao ono uraditi ono samom sebi....onaj ko ne voli sebe ne voli ni druge.....kao osobu ga ne postujem nimalo.....kao muzicara ne slusam rado njegovu muziku jer me boja njegovog glasa ne opusta....naprotiv......jeli njemu stvarno otpao nos?

Ja sam svoje argumente objasnio....vise necu da se bunim.....o ukusima se ne raspravlja.....BILLIE JEAN.....ti si ZENSKO?......povlacim sve rijeci....za zensko je sasvim normalno da to slusas samo nikada nisam sreo nikoga muskog pola ko slusa tu muziku....ne namecem se

Ja sam svoje objasnio u nekoliko pasusa.....hvala......odo spavati

ma znam ja sve to...ali recimo ovaj pljuje majkla kaze sranje je,ko ga slusa kreten je....obrazlozi sta je sranje,i zasto je....
tako i ti :) moras da poslusas malo njihove muzike,textove ,...da bi znala sta ti konkretno smeta ;)

pod sta je uradio sebi mislim na promjenu boje koze......ja sam se toga naslusao kada sam slusao to i obozavao sam ga......dobro elvisa nisam.....dok mi jednom nije pao mrak na oci i nisam ga vise mogao slusati............

ja odo.......malo ste sumorni i dosadni...a us to i tvrdoglavi ko mazge......slusajte vi taj svoj pop trash dalje.....**** mi se i za vas i za to sto nazivate muzikom.....bebe nisam nazvao kvalitetnim vec u redu......ne postoji kvalitetan pop........rock4ever bolje promjeni nadimak sramotis i sebe i okolinu i nadimak........zivjeli i ****** se....

ROCK IS NOT DEAD

Ruka Pravde:
ja odo.......malo ste sumorni i dosadni...a us to i tvrdoglavi ko mazge......slusajte vi taj svoj pop trash dalje.....**** mi se i za vas i za to sto nazivate muzikom.....bebe nisam nazvao kvalitetnim vec u redu......ne postoji kvalitetan pop........rock4ever bolje promjeni nadimak sramotis i sebe i okolinu i nadimak........zivjeli i ****** se....

ROCK IS NOT DEAD
smesan si i patetican,a uz to ispadas glup ;) ti ces da kazes sta je kvaalitetno:lol: kakav vic....aj na spavanje,brzoooooo

Ruka Pravde:
pod sta je uradio sebi mislim na promjenu boje koze......ja sam se toga naslusao kada sam slusao to i obozavao sam ga......dobro elvisa nisam.....dok mi jednom nije pao mrak na oci i nisam ga vise mogao slusati............

Promena njegove boje koze je prouzrokovana Vitiligom! To je covek i sam rekao.

Ako mislis da nije tako, gresis..a, ja cu ti reci koliko ja znam.

Raspitivala sam se kod plasticnog hirurga..i sve je potvrdio.
On kozu nije presadjivao, jer bi se to videlo...a, i do sada bi se raspao.
On nije bio onaj pravi africki crnac, vec neka mesavina..kao i svi iz njegove porodice.
Svi crnci imaju belu kozu, samo je njihovo meso tamno, pa nam se cini da su crni.
Kada je Vitiligo je napao njegovu kozu, poceo je postepeno da bledi..sve do 90' kada je potpuno izgubio pigment..fleke se nisu mnogo primecivale zato sto je stalno nosio kilo sminke..A, koliko znam ta bolest moze trajno ostati i moze se prosiriti po celom telu, kao u njegovom slucaju.
On nije nista mogao protiv toga...
To sto je nos operisao, je njegova licna stvar...koliko ljudi samo danas operise svoje noseve...Ako ti se nesto ne svidja kod sebe, logicno je da ces uraditi nesto po tom pitanju.
Kod njega je prica malo drugacija...,ali sve jedno, izbor je njegov i ne vidim razlog sto bi nekome smetalo to sto je operisao nos..

Jer ti to kazes da si ga slusao?

ja ne znam zasto stalno objasnjavate oko toga sto se jeste ili nije izbeljivao...ko nece da veruje ko ih ****
a043.gif

Ruka Pravde:
ARGUMENTI:
Elvis je prozvan kraljem rock and rolla, ta se muzika vremenom dota izmjenila i krenula drugim smjerom.....najvaznija cinjenica u tome jeste sto rock and roll nije isto sto i rock....ja sam inace slusalac Rock muzike a ne rock and rolla jer to nije isto.....elvisa takodje ne volim zbog stereotipnih textova....i mozda ga ne postujem kao kralja jer nije kralje moje drzave/muzike.....
Michael Jacksona smatram za vrlo neobicnu osobu....originalnu....mada ne vidim mnogo pozitivnih tacaka toga....ne ide mi u glavu kako je mogao ono uraditi ono samom sebi....onaj ko ne voli sebe ne voli ni druge.....kao osobu ga ne postujem nimalo.....kao muzicara ne slusam rado njegovu muziku jer me boja njegovog glasa ne opusta....naprotiv......jeli njemu stvarno otpao nos?
Zaista ne slusam Elvisa, ali mislim da je ocigledno sa razlogom prozvan kraljem R&R...

Michael Jackson jeste vrlo originalan, bas zato sto je uneo toliko novih i unikatnih stvari u svet muzike..
Vec sam ti objasnila da nije nista sam sebi uradio,,nije mogao protiv bolesti!
To sto ga je cale maltretirao i govorio mu da je rugoba i nakaza je samo pogodilo njegova osecanja i nateralo ga da promeni svoj nos...sto ne znaci da ne voli sebe, a jos manje druge.
To prvi put cujem u zivotu, da ne voli druge i da ga neko ne postuje kao osobu...pa s kim ti kasljes??
Covek prvenstveno mora sebe da voli, kako bi kasnije mogao da zavoli i sve oko sebe.
To sto je Michaela pojedini ne vole, ne znaci da on ne voli sebe!
Pogledaj samo koliko je ljudi danas na svetu koji su zivi i zdravi, sa krovom nad glavama, zahvaljujuci njemu..
Njegov glas te bas i cuva budnim i skoncentrisanim dok ga slusas..to i jeste svrha muzike...da je slusas sa punom paznjom, da se uzivis,da shvatis poruku pesme.
Ako zelis da se opustis, poslusaj neku njegovu baladu..

Ruka Pravde:
ARGUMENTI:

Ja sam svoje argumente objasnio....vise necu da se bunim.....o ukusima se ne raspravlja.....BILLIE JEAN.....ti si ZENSKO?......povlacim sve rijeci....za zensko je sasvim normalno da to slusas samo nikada nisam sreo nikoga muskog pola ko slusa tu muziku....ne namecem se

Ja imam nekoliko ortaka koji slusaju Majkla duze vreme.
Znam i jednog coveka(30 god) koji je trener break dance-a, koji se jos uvek divi Majklu.
Jos jedan lik odavde iz kraja...slusa Majkla skoro 10 god, zna moonwlak i obozava ga!
Ima jos dosta ljudi(koje znam)koji sem metala,rocka, clasice i dr. pravaca muzike slusaju Majkla...
Majkl je bas ostar i dinamican, ..sa toliko energije uspe da te najezi.
e, da samo znas koliko je muskaraca ljubomorno na njega, mogu samo da mu zavide!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back