Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Billie Jean:
E kako vam se svidja Majkl kao glumac,mislim u njegovom kratkom pojavljivanju u filmu "Man in black" i ako je neko gledao film iz 2005. "Miss cast away and the island girls",u njemu isto glumi ali ne znam sta??? I da li vam se svidja kako glumi na svojim dvd filmovima,kao sto je "Moonwalker",ili u duzim spotovima kao "Bad" ili "Thriller" ? Ja sam ga gledala u "Man in black",i mogu da kazem da nije lose odglumio,jes da je jako kratko,i ne svidja mi se bas sa tom frizurom,ali glumi dobro !!! U "Moonwalker" mi je u nekim delovima super,a negde mi malo preteruje sa nekim grimasama,malo izvestaceno deluje !!! Najbolje glumi u spotu "Thriller" definitivno !!! Sta vi kazete?
ma glumi fenomenalno . . .

Billie Jean:
E kako vam se svidja Majkl kao glumac,mislim u njegovom kratkom pojavljivanju u filmu "Man in black" i ako je neko gledao film iz 2005. "Miss cast away and the island girls",u njemu isto glumi ali ne znam sta??? I da li vam se svidja kako glumi na svojim dvd filmovima,kao sto je "Moonwalker",ili u duzim spotovima kao "Bad" ili "Thriller" ? Ja sam ga gledala u "Man in black",i mogu da kazem da nije lose odglumio,jes da je jako kratko,i ne svidja mi se bas sa tom frizurom,ali glumi dobro !!! U "Moonwalker" mi je u nekim delovima super,a negde mi malo preteruje sa nekim grimasama,malo izvestaceno deluje !!! Najbolje glumi u spotu "Thriller" definitivno !!! Sta vi kazete?

Thriller je svakako neprevazidjen, ali meni je drazi u Bad-u. Obozavam Bad-spot...mada, po meni najbolje glumi u Smooth spotu..
Kao sto kazu...muzika, film i ostale vrste umetnosti su usko povezane i inspirisu jedni druge...Majk je sebe nasao u mnogim stvarima i najbolji je!

katy:
Thriller je svakako neprevazidjen, ali meni je drazi u Bad-u. Obozavam Bad-spot...mada, po meni najbolje glumi u Smooth spotu..
Kao sto kazu...muzika, film i ostale vrste umetnosti su usko povezane i inspirisu jedni druge...Majk je sebe nasao u mnogim stvarima i najbolji je!
Pa on uvek tezi ka tome da bude najbolji i radi na tome,trudi se koliko moze !!! Njegova izjava je bila otprilike ovako nesto:radim koliko mogu,trudim se,dajem sve od sebe i smatracu sebe najboljim onda kad budem postigao svoj cilj,a to je da budem i sam zadovoljan svim onim sto sam uradio ! To je tesko postici,i sam sam svestan toga,ali nastavicu u pokusajima da to dostignem jer kad nemate cilj u zivotu to i nije zivot ! To je moj cilj zauvek,jer sta god uradite niste u potpunosti zadovoljni,uvek fali jos jedan mali deo da bi to bilo savrseno !!!
Nije zato sto je on to rekao,ali ja se tu potpuno slazem !!!

Pa bas zato sto nije zeleo doslo mu je i zbog toga mi je jako drago !!! Ako je iko zasluzio,to je on,nema sta !!! Bas se nije grabio,i kad nesto dobije podeli sa svim mogucim fondacijama !!!
MICHAEL JOSEPH JACKSON IS AN ANGEL
Srce moje dobrodusno !!! :p

MIND IS THE MAGIC ;) ;) ;)

Mind Is The Magic
Come in to me
I know mystical garden
Orchards and violets
All mysteries are parted
Life is a mirageghost
Imagination
Pure inspiration called justification

Nothing's impossible
Nothing's concealed
Everything here is for real
What gives fantastic ghouls all in your head?
Who creates wonders like nobody can?

Chorus:
Siegfried & Roy
You know it's
Siegfried & Roy
So be it
Siegfried & Roy
I'm gonna...
Siegfried & Roy

When it's Siegfried & Roy
It's the mind of a magic in true
Your own thoughts play the game
In the magical wonders they do
The mind in the magic is you

Move of the head
And I'll change your emotions
Strange things appear
From euphorics, devotions
Everything's happening
Nothing's unreal
Hallucinating the mind in the real

Seeing black panthers
That suddenly fly
White tigers stalking your mind
Hallucinating the things that you see
This kind of magic's so hard to believe

[Chorus]

'Cause when it's Siegfried & Roy
Your own thoughts play the game
In the magical wonders they do
The mind in the magic is you

(Seeing is believin'...)

Hallucinations
The game of this kind
This kind of magic
Throws mind

[Chorus]

Pa zato ga i volim,ne misli samo na sebe vec i na ostale !!! On ide logikom ako ja imam,zasto da drugi nemaju !!! I zato pomaze !!! On nije politicar da neke stvari sredjuje na taj nacin,vec to pokusava pesmom !!! Nema nekog naroda koji je napacen a da mu on nije posvetio pesmu,kad su ratovi i te gluposti !!! Bas je zlatan !!! Osecajan je,male stvari ga pogode !!!

E ,ne znam da li ste pratili sudjenje ! Jel ste videli onu epizodu kad ih je zezao oko bombona ???Kako me je tada odusevio !! Da pored toliko losih stvari on uspeva da bude pozitivan i zeza se !!! Al sa bombonama je bio najzesci !!! :D

Billie Jean:
E ,ne znam da li ste pratili sudjenje ! Jel ste videli onu epizodu kad ih je zezao oko bombona ???Kako me je tada odusevio !! Da pored toliko losih stvari on uspeva da bude pozitivan i zeza se !!! Al sa bombonama je bio najzesci !!! :D
SLAZEM SE DEFINITIVNO !
a sta , covek hoce kisele bombone , a ne voli ni limun ni pomorandzu . . . realno , u pravu je . . . ipak , pao mu secer . . .
otisla sam da spavam .
ne mogu da podnesem vise ovo hvaljenje [ nemam nista protiv toga , i sa svim se slazem , ali postaje monotono ] .

tyra:
SLAZEM SE DEFINITIVNO !
a sta , covek hoce kisele bombone , a ne voli ni limun ni pomorandzu . . . realno , u pravu je . . . ipak , pao mu secer . . .
otisla sam da spavam .
ne mogu da podnesem vise ovo hvaljenje [ nemam nista protiv toga , i sa svim se slazem , ali postaje monotono ] .
Pa onda ga napljuj ti,sta da ti kazem !!! :p Kad niko drugi nece !!!

MOGLI STE BAR NACI NEKOGA CVRSCEGA.....MUZIKA MU JE USRANA......PEDOFIL JE APSOLUTNO.......NE VOLI SEBE KAKAV JESTE.........MEKAN JE KO JEBENO *****......JEDINO DOBRO STO MOGU RECI ZA NJEGA JE ORIGINALNOST NJEGOVOG MOONWALKA...........MOZETE IDUCI PUT PRVO MALO RAZMISLITI PA ONDA NAPISATI TEMU!!!!!
??????

Ruka Pravde:
MOGLI STE BAR NACI NEKOGA CVRSCEGA.....MUZIKA MU JE USRANA......PEDOFIL JE APSOLUTNO.......NE VOLI SEBE KAKAV JESTE.........MEKAN JE KO JEBENO *****......JEDINO DOBRO STO MOGU RECI ZA NJEGA JE ORIGINALNOST NJEGOVOG MOONWALKA...........MOZETE IDUCI PUT PRVO MALO RAZMISLITI PA ONDA NAPISATI TEMU!!!!!
??????
Hahahahah !!! Ma bre ko si ti ??? Sta zavodis red po forumu ko ce sta da voli a sta ne ?!? Idi dodjavola vise !!!

Ruka Pravde:
??????
sreeeeeeeeeeeeco , vratio si me u zivot ! ti si mi trebao .
da cujem , sta ti nije jasno u vezi cika Michaela da ti ja objasnim ?

tyra:
sreeeeeeeeeeeeco , vratio si me u zivot ! ti si mi trebao .
da cujem , sta ti nije jasno u vezi cika Michaela da ti ja objasnim ?
Tyra,nece razumeti i da mu 10 puta objasnis !!! To je zatupljeni roker koji osim toga ne vidi i ne cuje nista drugo,sto ce reci muzicki ogranicena osoba !!! Sto bi nas MJ rekao: JUST BEAT IT

Billie Jean:
Tyra,nece razumeti i da mu 10 puta objasnis !!! To je zatupljeni roker koji osim toga ne vidi i ne cuje nista drugo,sto ce reci muzicki ogranicena osoba !!! Sto bi nas MJ rekao: JUST BEAT IT
slazem se u potpunosti sa tobom , as always , ali ima jedna stvar :
I JA SAM ROCKER . :p
mnogo mi se spava .
ljubim te billie !

Ruka Pravde:
nisam ja iskljuciv rocker.........neverne bebe....negative......i drugi pop bandovi su u redu......al brate michael jackson.....i jos nazivas kvalitetan pop.....covjece
On je kralj popa,a ti se jedi zbog toga koliko hoces !!! Da nije kvalitetna muzika u pitanju ne bi ga tako nazivali !!! A Neverne bebe,najvece sranje u istoriji muzike,posle Cece i kompanije naravno !!! Od toga je sve bolje,cak i NB su bolje koje su za mene dno dna !!!

i elvisa zovu kraljem ROCKA pa je i dalje sranje.........ja se tebi ne namecem......ali poslusaj savjet.......pokusaj slusati muziku u kijoj se izvodjaci zaista svojski potrude i ukljuce u svoj rad stvarajuci kvalitet......umjesto ovih tvojih koji sve samo na racunaru izmixaju i gotovo....hit....a pjesme sve na istoj osnovi....."ljubav tece mojim venama".......pokusaj dok se tvoja okolina ne pocne ugledati na tebe!

Ruka Pravde:
i elvisa zovu kraljem ROCKA pa je i dalje sranje.........ja se tebi ne namecem......ali poslusaj savjet.......pokusaj slusati muziku u kijoj se izvodjaci zaista svojski potrude i ukljuce u svoj rad stvarajuci kvalitet......umjesto ovih tvojih koji sve samo na racunaru izmixaju i gotovo....hit....a pjesme sve na istoj osnovi....."ljubav tece mojim venama".......pokusaj dok se tvoja okolina ne pocne ugledati na tebe!
Pa sta i da se ugledaju na mene !!! Ja se ponosim sto slusam MJa i to od rodjenja !!! Ako se iko trudi to je on !!! Osecam da se nisi ni potrudio da ga cujes kako on moze da peva,vec samo citas sta novine pisu o njemu i na osnovu toga procenjujes njega i kao licnost i kao pevaca !! Samo nemoj ti da mi dajes savete,jer to mi nije potrebno !!!Pogotovo ne od tebe !!! A sto se Elvisa tice,ne slusam ga,ali priznajem da je covek pevao sasvim solidno za ono vreme !!! I ne izigravaj vise savetodavca i muzickog kriticara na cije reci svi moramo da padnemo i kazemo:Vau ovaj covek zna sta je muzika,slusajmo njega !!! Ostajem pri svom,tebi nek se ne svidja ni on ni njegova muzika,i misli da je pedofil,savrseno me zabole !!! Ja imam misljenje o njemu a to sta ti mislis,samo sam procitala i nisam se ni udubljivala !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back