Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Billie Jean:
Vidite mi avatar,vidite mi avatar !!! Opet sam ga promenila !!! :p

Tek sam nedavno pocela da slusam Majka intezivnije,, ,cenim, postujem i volim sve ono sto je stvorio tokom celog zivota,,ali brate jer si ti stalno opsednuta njime, ono u fazonu imas i jastucnicu i jorgan u Majkovom dezenu..nekako mi tako izgledas pa, posto si starija od mene pokusavam da skontam da li cu i ja za par godina tako "odlepiti" za njim..Ali pazi,sve to stoji da je on neprikoslovena legenda i to ali, Da li te vec dugo drzi ta opsednutost i zaljubljenost u njega i muziku, ako to mogu tako reci.Kako ga ti kapiras?

Jeste umetnik,ali kakva je osoba..cujem da je kao usamljen i da je mnogo patio,stvarno ..Inace mi ga je zao sto je maltene od rodjenja sa mikrofonom u ruci i nije doziveo ono sto i svako prosecno dete jeste, i to sto ga je cale maltretirao, i svaka mu cast sto je uspevao da ostane pribran na bini nakon tih svadja sa caletom, ali ipak je valjda to cena koju je platio da bi stvorio nesto neprevazidjeno, a i ceo svet bi stvarno zalio da nije doziveo nesto tako dobro.......

Pre neki dan sam slomila cd(neki pubertetski tehno) jednom liku iz kraja zato sto je reko da je Majkova muzika krs i iskljucio mi CD preda mnom.Lik je digo frku a moje drustvo umesto da me brani oni me cinkare.Mali je plakao..crko da...ko mi dira sveto

Normalno je da svako reaguje ovako kada je u pitanju nesto sto mu je drago...aa bozanstvo?Ma sta god ljudi, pa i sam Majk pricali nece moci da utice na njegov kvalitet i pesme, jer sve sto se do sada desavalo i sve sto stvorio i uradio jednostavno Majkija cini Majkijem, kao sto je neko rekao „There will never be another“-ja bih ga ipak nazvala Bogom

Vec sam negde spomenula mi ga je zao sto je maltene od rodjenja sa mikrofonom u ruci i nije doziveo ono sto i svako prosecno dete jeste, i to sto ga je cale maltretirao, i svaka mu cast sto je uspevao da ostane pribran na bini nakon tih svadja sa caletom, ali ipak je to cena koju je platio da bi stvorio nesto neprevazidjeno, a i svet bi stvarno zalio da nije doziveo nesto tako dobro....Valjda je izlaz iz tog pakla nasao samo u pevanju i pesmama, jedino se tako odrzao u vrhu, razvijajuci svoj talenat,vezbajuci i pevajuci.Nije mogao da oseti mnogo toga, nije imao detinjstvo, ljubav, brigu...mada iako se povlacio u sebe znao je da hladne glave ode na scenu i da kroz pevanje sve izbaci iz sebe...sve ono za cim je zudeo,sto mu je bilo uskraceno i to ga je bas razlikovalo od drugih

Majku je sve bilo uskraceno, bio je lisen svega,nije znao kako se igra ragbi, verovatno nikada nije seo na bicikl,nije lepio slicice u album, nije imao normalne devojke i veze..nista se ne moze promeniti..hrabro je koracao napred uprkos svemu,stalozeno je gradio buducnostost ostavljajuci za sobom bogatu "istoriju" koja ce se pamtiti jos mnogo...,,nije imao gde da ode, da nije zasao u zonu tih operacija navukao bi se na narkotike i ko zna sta bi bilo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back