ma nije valjda da sam samo ja budna jos uvek?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sto ne mozes da slusas,mozda mozemo da ti pomognemo ?alex3000000000000000:Najbolja pesma mu je Remeber The Time. Nervira me sto je imam na kompu, a ne mogu da je slusam!
Slazem se da je najbolja ali ne i najromanticnija! Izgleda si samo ti bila budna !!!BOXY NS:ma nije valjda da sam samo ja budna jos uvek?
svaka ti cast !Lucky girl:pa dugo sam na forumu,jbga jos od 2004
zovi billie pa neka ti objasni .Lucky girl:kakve veze engleski ima sa tim?
pricaj mi . . . . . . 8)Billie Jean:Ja volim i pesmu i spot !!! Doduse nisam ni merodavna jer sve sto on uradi meni je extra !!!![]()
Pogotovo kad je Plaza tu !!! Ja sam unikat ovde,mislim da niko vise nije Plaza ! Al kad uz tu Plazu Majkl SUNG, e to je dozivljaj!!! 
A inace sta mislite,da kod nas napravi koncert,da li bi to bio spektakl ??? :-DUauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu shmekeru . . . ! ! !VisionOfDisorder:shta se deshava sa zombijem ovih dana?
Mislim da bi trebalo sam da znas sta se sa tobom desava ovih dana !!!VisionOfDisorder:shta se deshava sa zombijem ovih dana?

I DON ' T GIVE A **** .VisionOfDisorder:jupi...
znaaaaaaaaaaaam .Billie Jean:Pa Tyra,ja samo Plazasta pitanja postavljam,i ti to znas !!!![]()

hvala,ne brini sticices i tityra:svaka ti cast !
a stvarno sam fascinirana . . .
pozzzzzzz![]()