immph
Poznat
- Poruka
- 7.095
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najlepsa od onih koje imam, zato sto je sa koncerta...i fenomenalno kvalitetno je uradjena....vise od deset godina se nosi i pere a kao nova je!!!Nista se nije ogulilo, eto, ova fotka je od pre par sati....a majica, kao da sam je juce kupilavidecu sta cu naci u Italiji...
Ovako se pise na Arapskomkako se pise Majkl Dzekson na Turskom
immph odes kod kineza i kupis majicu ali ce pisati Majkl Dzekson nakineskom![]()
A nesto smo spomenuli Majkla. A ti si onaj sto je imao njegov avatar. Pogledala sam temu i setila se. Pa rekla sam da je on indigo dete, u sta negde i verujem jer su to su ljudi nove Ere a on to sigurno i jeste. Ne bi bio poseban da nije poslat sa posebnim razlogom - da probije led indigo ljudima. Pa nisam te zezala nego mi je bilo neobicno da neko drzi njegov avatar. O, Boze , Boze :shock:
Pa tako nekako.............Jos kad bi razumeo poentu avatara nesto gde bi ti bio kraj
nemam puno vremena da pisem a i vise posecujem strane majklove forume. bas sam glupa, zaboravila sam da ovde ima puno Majklovih fanova. btw, on je PRELEP na ovim novim slikama, mislim da od santa marie nije toliko dobro izgledao. kad se setim onih njegovih odela tamo I kako je samo izgledao HOT! nedostajalo mi je to... mogla bih do sutra da pisem koliko sam odusevljena novim slikama, a sa druge strane ostavio me je SPEECHLESS
moram da vam se pohvalim malo, danas mi je predivan dan, iako ne mogu da izadjem iz kuce za sopstveni rodjendan (upala disajnih puteva) ali nema veze. sinoc u ponoc mi je decko priredio predivno iznenadjenje, bilo je predivnog vatrometa a dobila sam i jako lep prsten. danas ima da odslusam sve majklove pesme, i od janet i od J5 I THE Jacksons is ve sve, pocevsi od I want u back.
i tako ljudi, aj ko hoce nek me adduje na msn die_for_MJ@hotmail.com
ljubim vas!
ma dje muslimana medj srbe[/QUOT
Nisam ja muslimanka. *Biseru !*
Ak oimas neki pametniji nacin da ucetvujes u temi - izvoli, ali ako nemas, moram da te obavestim da si promasio forum