immph
Poznat
- Poruka
- 7.095
Sta, vi nemate???katy:O cemu pricas??? HOces da kazes da imas onu igricu sa Smooth Michaelom??? NE lazi!!!
Znaci Katy ja sam se zabrinuo , nema te dugo... 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta, vi nemate???katy:O cemu pricas??? HOces da kazes da imas onu igricu sa Smooth Michaelom??? NE lazi!!!
A da,tacno,ali sad znamo sigurno da ce se zvati SEVEN !!!katy:Da, ali i za seven smo pominjali...secam se da sam rekla da bih vise volela da se zove Seven nego TOTC...
immph:Izgleda da je Lucky u pravu , napisem sto cuda kako su ljudi pogresno protumacili sve i kako je njihovo misljenje o njemu bazirano na neistinama iz zute stampe , a oni ne mogu ili ne zele da se potrude da shvate da nisu bili u pravu...koliko li im treba da im mozak prihvati nesto...a nisu u pravu, to cinjenice dokazuju...
@Katy-Ovaj avatar je za tebe... 8)
Billie Jean:@immph
Hocu igricu !!! Ja je imam ali ne mogu da je instaliram !!!![]()
katy:Hvala immph.Ja sam te oduvek zamisljala kao Majkla iz thriller perioda, ali na onim fotkama vise licis na M iz Remember the time-a...
immph:Zao mi je ...ako smanjim nos i drugaciji friz...mada ne volim ja da licim ni na koga... 8)
Vazi,hvala immph !!!immph:Vazi, poslacu vam sutra , moze?S njom idu jos nekih trideset malih , ali nijedna od njih ne radi , samo Moonwalk radi , ali mora sve da se salje ... 8)
katy:Ja, brate, nemam nista o Majklu...sramota!!!
I ono sto sam imala jedva sam povratila (kad mi je sestra glupaca obrisala sve sa kompa)...strasno...
E, Billie, jedno pitanje...ovako, ako imas video snimak Will you be there mozes li da mi kazes da li je original spot za tu pesmu radjen sa nekim horom,Majkl je u pocetku naslonjen na neka kola...i na kraju ga zagrli neka zena maskirana u pticu???Dakle, da li tako izgleda spot za Will you be there??
E, immph,,,i svi ostali....izvinite sto vas napustam s vremena na vreme...ali, sve vreme sam ucila kao luda....napokon sam uspela da podignem prosek za dve ocene iz prava...sta ces...
Jeste,i postoji deo sa koncerta u Bukurestu !!! Majkl sve vreme drzi mikrofon i smenjuju se scene sa razlicitih nastupa !!!katy:E, Billie, jedno pitanje...ovako, ako imas video snimak Will you be there mozes li da mi kazes da li je original spot za tu pesmu radjen sa nekim horom,Majkl je u pocetku naslonjen na neka kola...i na kraju ga zagrli neka zena maskirana u pticu???Dakle, da li tako izgleda spot za Will you be there??
Jaaaaaaaaaaoooooooooooo,kako divna osobaaaaaaaaaa !!!katy:E, ljudovi nisam vam rekla jos jednu stvar....neka doticna persona iz moje skole mi je ostavila poruku na skolskom kompu, na informatici, da joj napisem text od L. girl ...ja pukla od srece!!!
Ta persona je videla moj Folder gde pisem textove Majklovih pesama kada nista ne radimo u skoli, i kaze da joj se mnogo svidja ta pesma....prvi put u istoriji moje skole da je neko cuo za neku M pesmu....
Billie Jean:Pesma je mnogo iskrena !!!Volim taj spot !!!
Ja imam vecinu spotova,tj sve,kad vec o tome pricamo,sad samo skidam nastupe !!!
![]()
Boli te uvo,pricaj sa nama o MJu !!!immph:Kod mene u skoli nikoga ne interesuje nista , dobro malo neke , ali nista malo vise...a ja sam voljan da im pricam i pricam... 8)
immph:I ja cu isto sad da krenem , nego mi problem sto cekam pet sati za jedan...kad mi tata dobije ADSL idem kod njega pa skidam...![]()
Od nastupa imam samo onaj sa Britney i jedan SC i Thriller kad mu svetli jakna... 8)
katy:E, immph, ja cu stvarno da pokusam da preko onog programa nekako skratim spotove pa cu vam poslati sve snimke koje imam, ili koji vam trebaju....ako misija uspe, naravno...daj Boze...