Majkl Džekson nosio СРПСКИ ОРДЕН oko vrata!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Зар ништа нисмо научили ових задњих година? Шта је све о Србима измишљено и колико је лажи креирано од стране медија?

О томе да тај човек није имао ни детињства нико не размишља. Да је финансијски помогао много деце, плаћао за болесну децу скупоцене терапије - то нико не помиње.

Па у Америци су родитељи који допусте свом детету од две године да хода без одеће по кући одмах педофили. Довољно је да сусед пријави полицији да сте своје дете додирнули негде где не пристоји и одмах сте педофил. Џексон се на свом ранчу играо са децом и наравно да је у заосталој Америци одмах проглашен за педофила.

Занимљиво је ипак да још једном еуропејци показују сву своју некултуру и неваспитаност на форуму. Ниво образовања је наравно већином код њих, уколико студирају, вечних студената, на најмањем нивоу.

Какве везе има ова тема са Харадинајем ?

Не желим уопште о томе да причам, само сам изнела једну истину о једном хероју, звезди која је волела српски народ....

Pa i Haradinaj je volio srpski narod... Jedni trguju sa ordenima drugi sa organima... Biznis je biznis...

da je tema postavljena na pf. muzika,ja bih rekaosvaka cast,bio je i ostace legenda.
ali na politici, kao velikom srbinu sa serbskim ordenjem oko vrata:hahaha::hahaha:

Nije on bio nikakav Srbin. Tema mi je bash simpatichna jer pokazuje da je jedan od najvecih muzichara svih vremena nosio neko nase znamenje. Shto vam sada toliko smeta taj orden? Jel vam to trn u oku? I kada se svako seti na svetu Mjkla seca se uvek fantasticnogh muzichara i nicega vishe. Taj covek je bio i ostao legenda i to imajte na umu.

Apsolutno podržavam Majkla i to što je nosio orden, makar i kao ukras...

To je dokaz da nam je grb lepo dizajniran...

A kockasti neka pukni od mukice... :mrgreen:

Pa ja bih pukao od muke da se ovaj frankenstajn pedofil kiti ordenjem moje zemlje a ne zna je ni pronaci na karti svijeta! :hahaha1:

Al' nek ste nam vi zadovoljni... :lol: kakav orden takav i nosilac, hehehe....

Зар ништа нисмо научили ових задњих година? Шта је све о Србима измишљено и колико је лажи креирано од стране медија?

О томе да тај човек није имао ни детињства нико не размишља. Да је финансијски помогао много деце, плаћао за болесну децу скупоцене терапије - то нико не помиње.

Па у Америци су родитељи који допусте свом детету од две године да хода без одеће по кући одмах педофили. Довољно је да сусед пријави полицији да сте своје дете додирнули негде где не пристоји и одмах сте педофил. Џексон се на свом ранчу играо са децом и наравно да је у заосталој Америци одмах проглашен за педофила.

Занимљиво је ипак да још једном еуропејци показују сву своју некултуру и неваспитаност на форуму. Ниво образовања је наравно већином код њих, уколико студирају, вечних студената, на најмањем нивоу.

Тако је. О његовом животу тек ће се причати. Медији су уништили човеку живот, ништа није доказано а најмање да је педофил. Сваку грешку Џексона гледали су да окарактеришу да је "чудак" и слично, уништили су му живот.

Он је био херој и учинио је много добрих дела за овај свет, више него било који политичар данас.

Pa ja bih pukao od muke da se ovaj frankenstajn pedofil kiti ordenjem moje zemlje a ne zna je ni pronaci na karti svijeta! :hahaha1:

Al' nek ste nam vi zadovoljni... :lol: kakav orden takav i nosilac, hehehe....

Да ли видиш колики си ти "франкештајн изнутра"? Прво није педофил, друго то је легенда која ће вечно живети, а то што је носио српски орден показује само колико су Срби дивни људи и диван народ када су многе познате личности волеле мој народ....и оставили траг на многе хероје света.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back