Majkl Džekson nosio СРПСКИ ОРДЕН oko vrata!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajde lock vishe na ovu temu koja se pretvorila u najodvratniju pljuvachinu mrtvog coveka koji je za ove iste shto ga pljuju bio zakon.

ова тема је могла да буде нормална и конструктивна и лепа, да је ови који не знам због чега нападају мртвог човека и износе примитивне вицеве нису упропастили.....

нема шта ја да гледам, него ти гледај да не лупеташ глупости.....

Ма дај бре ... Какве сте ви патриоте кад сте поноцни на Мајкла Џексона ... Педофил који носи српски орден части ... Срамота бре ...

ali je hteo....zato je i zeleo da bude beo......
gde ste videli srbina crnca.......on je to sve operacije radio da bi bio srbin....

кажем вам и понављам овде још једном, нисте духовити, не покушавајте, примитивни сте и болесни умно чим овакве глупсти износите о човеку који је недавно умро.....

Ма дај бре ... Какве сте ви патриоте кад сте поноцни на Мајкла Џексона ... Педофил који носи српски орден части ... Срамота бре ...

Још једном понављам овде, није био педофил, не постоји доказ о томе. То што су медији уништили човеку живот је друга ствар.

Поносна јесам што је носио српски орден јер је то човек који ће остати упамћен вечно као и Роберт Де Ниро који воли Српски народ...

Још једном понављам овде, није био педофил, не постоји доказ о томе. То што су медији уништили човеку живот је друга ствар.

Поносна јесам што је носио српски орден јер је то човек који ће остати упамћен вечно као и Роберт Де Ниро који воли Српски народ...

...tako je...i Nik Sloter i njegov usvojeni brat srbin?!

Добро ... А сад доста о Мајклу Џексону ... Мислим, нема никакве везе он са српском политиком ... Да ми је знати само колико је платио тај орден на бувљаку

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back