4thman
Veoma poznat
- Poruka
- 13.277
Rekoh Vučići, mislih na množinu slobodnih vukova koji se kriju ko vučići...Zahvaljujući Vučiću obezbedio sebi hleb.
Zar ne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rekoh Vučići, mislih na množinu slobodnih vukova koji se kriju ko vučići...Zahvaljujući Vučiću obezbedio sebi hleb.
Zar ne?
Ne. Njegovo je samo glasno da kaže što vrv više od većine misli...A to će on da odredi?
Recite mi, da li ste vi pošteni samo zato što niste u prilici?Rekoh Vučići, mislih na množinu slobodnih vukova koji se kriju ko vučići...
U odnosu na šta?Ne. Njegovo je samo glasno da kaže što vrv više od većine misli...
Jedan deo ne misli tako. Jedan deo ima koristi od toga(donekle i dežurni klovn). Jedan deo ne sme. Jedan deo ćuti. Jedan deo priča. Jedan deo galami. I jedan deo se aktivno buni(pa i ova 24 minuta dežuranja)...
Nikad nisam rekao da smo pošteni. Ali verujem da nismo nasilni...Recite mi, da li ste vi pošteni samo zato što niste u prilici?
Bonžur MirditaNikad nisam rekao da smo pošteni. Ali verujem da nismo nasilni...
Uvek će biti ko se kako snađe. Ali i u toj igri postoje pravila...
Ja sam daleko od slobodnog vuka...ka ti.
Zabavni žrtveni pajac u produženom pubertetu.
Svoje pošalice sprema danima dok u realnom vremenu NE UME da odgovori na zrelo pitanje.
Tada umesto standup humora sa grimasama kreveljenja ispliva uličar sa namrčenim vedjama i kočijaškim jezikom.
Pa kad je to zabrljana priča...Bonžur Mirdita
Snob društvenjaci sebe nazivaju pogrešnim epitetom.Pa kad je to zabrljana priča...
Pogrešna politika će uvek dati pogrešne rezultate...posledice i posledice...
I sad će nažalost pasti prva nuklearna sila baš zbog toga, pogrešne politike..
Nažalost...
Sila je sila.
Vučić vam je prvi Mirdita.Bonžur Mirdita
Jedna od najvećih vizuelnih šaralaža Zapada je veličina Engleske na geografskim kartama.Vučić vam je prvi Mirdita.
Koliko puta je ponovio da smo mali?
I razumeo je da ako hoće vlast jednima servira jedno drugima drugo, zavisi ko kakve viljuške ima u ustima...
Ja nemam odgovornost osim nad mojim komentarima.Snob društvenjaci sebe nazivaju pogrešnim epitetom.
Maštaju o koktelima i tabloid počastima...
Uh, često više volim da zaspim na fotelji nego na krevetu....Koji je to onda bio poremećaj kod njega. Šta je značilo to ponašanje, to spavanje na fotelji pored živog kreveta.
Ali da se ovakva tragedija ispolitizuje do maksimuma umesto da se postave prava pitanja , ne mogu da verujem. Nije ovo prvo pogrešno društveno okruženje u našoj istoriji , niti su ove vrednosti, moralne i etičke propale za 15 godina . Ovo je problem urušavanja obrazovanja na globalnom nivou, a svi se uhvatili pozicije i opozicije , kao da je to jedini problem u ovom slučaju. Pobogu, porodica treba da bude oslonac, podrška, uzor , nevezano za društvo. Ako bi ovo bila referenca, šta onda treba reći za lude 90-te , kako se tada niko nije odlučio pa pobije ljude ? Mnoštvo informacija a premalo znanja , materijalno umesto emotivnog , otuđenje umesto podrške , mogla bih još da nabrajam , ali će se opet javiti neki da me nazovu 'kvazi prosvetnim radnikom' i 'sendvičarom' i ostalim lepim izrazima , uz koje nam i deca odrastaju .
Није...Uh, često više volim da zaspim na fotelji nego na krevetu....
Doktore, da li je to normalno?
Dr je umro pod nerazjašnjenim okolnostima.Није...
Брзо се јави др...![]()
Ja bih da vas lečim al nemam licencu![]()
A nemam ni vremena, trenutno se bavimo platformama, delimo linkove roditeljima. Preko tih platformi mogu prijaviti i zapisati sve što se dešavalo u školi, sumnje na nasilje i slično.Regovaće trijažne službe u Bg i proveravati svaku prijavu u školi.