Majka platila kaznu u Njemačkoj jer nije htjela poslati u školu sina obučenog kao djevojčicu

Али, ипак си посветила више времена упркос томе што пишеш да те мрзи. Контрадикторна си. Ако те мрзи, немој ни започињати. Ако ипак јеси у стању и имаш воље за тиме, онда немој писати половичне и непотпуне објаве па нам пребацивати како ,,не желимо да видимо". Определи се за једно, немој да ,,клацкаш" између две ватре.
Shvatam šta je problem, kažem ti. Razumem.

Nisam temeljna u tom vidu, ubacim ponešto, čisto da se ljudi zainteresuju za temu. Nije mi namera edukacija, ne želim da sve sažvaćem i serviram ljudima, meni je forum donekle i zezanje, osim toga volim upoznavanje ljudi, njihovih karaktera, načina rezonovanja, načina diskutovanja. Da, zanimaju me ljudi, u smislu misaonih bića.:D:heart:

Shvatam šta je problem, kažem ti. Razumem.

Nisam temeljna u tom vidu, ubacim ponešto, čisto da se ljudi zainteresuju za temu. Nije mi namera edukacija, ne želim da sve sažvaćem i serviram ljudima, meni je forum donekle i zezanje, osim toga volim upoznavanje ljudi, njihovih karaktera, načina rezonovanja, načina diskutovanja. Da, zanimaju me ljudi, u smislu misaonih bića.:D:heart:
Е па утемељи се мало. :D

Back