Majka iznenadila mnoge

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
По теби је нормално да дете које ће ускоро у пубертет и коме у том периоду ради бујна машта и пуцају хормони да спава поред маме која је у гаћицама..после се чудите што долазе инцести..

Није нормално..Човеку у тим годинама мора да спава у свом кревету.
Teško se projektuje seksualna energija na najbliže rođake
osim ako nije u pitanju teži poremećaj kojih nema na sreću puno.

Где су спавала деца у старијим временима кад су људи живели у кућама без више просторија и рађали по тринаесторо? На плафону? :roll:
Чуј, није природно.
Спавали су у истом кревету.. и то није природно.

Спавали су били су присиљени. Нисмо више у каменом добу... Живот је напредовао.. данас услед комфора ,новаца ,треба деци обезбедити добре услове живота: свој кревет, собу, школовање..
А ова мама која изгледа да намерава да спава са сином до пунолества прави од њега ретарда...Замисли нађе девојку и каже јој: ја спавам са мамом у кревету.😄
Девојка би му рекла...ма мрш нек ти онда мама да сисе.😄

Спавали су били су присиљени. Нисмо више у каменом добу... Живот је напредовао.. данас услед комфора ,новаца ,треба деци обезбедити добре услове живота: свој кревет, собу, школовање..
Четири аргумента и ниједан не објашњава како је то нешто неприродно.

А ова мама која изгледа да намерава да спава са сином до пунолества прави од њега ретарда...
Шта, сви су у прошлости били ретарди јер су спавали у истом кревету с родитељима?
Да ли је могуће да читам овако нешто... :D

Замисли нађе девојку и каже јој: ја спавам са мамом у кревету.😄
Девојка би му рекла...ма мрш нек ти онда мама да сисе.😄
Замисли да не причамо о пројектованим и шта би било кад би било сценаријима, него о чињеницама. Сигурно неће још дуго спавати с мајком у истом кревету пошто улази у пубертет и добија потребу за приватношћу и својим простором.

Е ти знаш да неће још дуго спавати... Видиш да му мама није у винклу.

Надам се да дете неће у школи говорити с ким спава био би предмет подсмеха.

Четири аргумента и ниједан не објашњава како је то нешто неприродно.

Шта, сви су у прошлости били ретарди јер су спавали у истом кревету с родитељима?
Да ли је могуће да читам овако нешто... :D

Замисли да не причамо о пројектованим и шта би било кад би било сценаријима, него о чињеницама. Сигурно неће још дуго спавати с мајком у истом кревету пошто улази у пубертет и добија потребу за приватношћу и својим простором.
a šta si ti zapeo i braniš svoje misljenje negirajuci tudje koje je suprotno od tvog
kao ti sto mislis da je ok da majka spava u istom krevetu sa svojim 11-godišnjim sinom ..tako i Vladan smatra da to nije u redu i to je njegovo misljenje

Е ти знаш да неће још дуго спавати... Видиш да му мама није у винклу.

Надам се да дете неће у школи говорити с ким спава био би предмет подсмеха.
Па, и ти знаш да је то нешто неприродно, упркос чињеници да је на десетине милијарди људских јединки спавало током целог или барем половине живота с родитељима, браћом, сестрама, рођацима... Исто знаш и да му мама није у винклу, дијагнозе постављаш на даљину... Можемо овако до сутра. Једно су документоване чињенице, друго су пројекције, фантазије и шббкбб сценарији.

Nije slično, ali ja sam imala napade noćnih strahova jako dugo u životu (budila sam se noću i viđala neke gluposti pored kreveta i tome podobno). Moja majka mi je jednom dozvolila da dođem u njen krevet, kad sam imala nekih pet godina. S 11 godina nije mi na um padalo da tražim da spavam s njom, čak i ako sam još uvek imala isti problem. S vremenom je nestao sam od sebe, ali da li je grešila što mi nije dozvoljavala ili ne? Neam pojma, iskreno.

Где су спавала деца у старијим временима кад су људи живели у кућама без више просторија и рађали по тринаесторо? На плафону? :roll:
Чуј, није природно.

Деца су спавала са другом децом, девојчице са девојчицама, дечаци са дечацима.
Како би, иначе, родитељи правили толику децу да им је толика џамогладија била у кревету? ;)

Чуј, није природно.
Ja sam kao dijete spavala i sa roditeljima i sa babom i djedom i sa sestrom i nista mi ne fali.
Jednostavno nije bilo mjesta za neko baskarenje i niko nije ni pomisljao nista perverzno.
Tek jasnije kad smo uselili u vlastitu kucu imali smo sobe i krevete odvojeno.

По теби је нормално да дете које ће ускоро у пубертет и коме у том периоду ради бујна машта и пуцају хормони да спава поред маме која је у гаћицама..после се чудите што долазе инцести..

Није нормално..Човеку у тим годинама мора да спава у свом кревету.
A sto mama mora biti u gacicama?Zar ne spava u pidzami?

Inace,sjecam se jos jedne epizode iz djetinjstva kad sam se bojala da spavam sama u krevetu.Iako nisam bila sama,na drugom krevetu je bila moja sestra.
I tad baba i djed unesu moj krevet u njihovu sobu i ne gase svjetlo dok ne zaspim.
Jednostavno nisam smjela da zaspim u mraku i sama u krevetu,bez obzira sto nisam bila sama u sobi.Mozda sam imala oko desetak godina,ne sjecam se.
Posljedica toga je da se sad ne bojim mraka i da spavam sama.😀

Нисам прочитао већ кажем да има свакаквих мајки. За ту ме не би чудило обзиром шта ради.
Znaci,ipak si zamislio.🙂
Sad je sve sto je bilo normalno postalo nenormalno i obratno.
Sjecam se da sam prije nekoliko godina cula pricu kako u Svedskoj nije dozvoljeno ocu da udje u sobu kod kcerki bez njihove dozvole jer se polazi od pretpostavke da je svaki otac potencijalno perverzan.To je meni bilo uzasno cuti.Znaci,ne polazi se od normalnosti,nego od nenormalnosti.
A s druge strane,te iste maloljetne kcerke ne smije da pita gdje uvece izlaze,s kim i kad se vracaju.Da li je to normalno?
Nadam se da ova prica nije istina,ali me ne bi cudilo da jeste.

Znaci,ipak si zamislio.🙂
Да,замишљам све опције обзиром на причу и шта све чујем у животу. По мом мишљењу није нормално. Дете у том периоду би требало да се осамостали, да се сам купа, да сам једе, да очврсне у животу..
А не да спава са родитељима до ко зна кад до пунолетства!?

Мој старији син има исто 11 година.. веома је зрео за своје године, самосталан, и кад бих га сад питао: да ли би да спаваш са родитељима он би ми сигурно одговорио...тата јел ти мене зезаш то је "бебеће".))

Да,замишљам све опције обзиром на причу и шта све чујем у животу. По мом мишљењу није нормално. Дете у том периоду би требало да се осамостали, да се сам купа, да сам једе, да очврсне у животу..
А не да спава са родитељима до ко зна кад до пунолетства!?
sa 14 su naši djedovi nosili puške

Back