Postoji neiscrpna tema svekrva i snaha ali sta je sa odnosom majke i cerke odnosno taste i zeta,ja se sa svojom majkom ne slazem bas najbolje,ne kazem da se ne volimo ali se ne slazemo,pa me zanima iskreno ima li jos slicnih situacija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hm. Iako je puno volim, mislim da nema osobe koja je više odgovorna za neke moje tripove, od nje... Možda zvuči surovo. I uvek je opravdavam u sebi, ali njena nerazumnost ponekad prelazi moje granice tolerancije. Isti je ona problem imala sa svojom majkom.hanibal77:ima i izuzetaka.isla sam na neku psihoterapiju i polako pocela da shvatam uticaj majke u mom izgradjivanju.onda sam pocela sve manje da je volim,sve vise da ne mogu da joj oprostim neke stvari,sve vise da se udaljavam od nje.sto je ona primetila.
hanibal77:ima i izuzetaka.isla sam na neku psihoterapiju i polako pocela da shvatam uticaj majke u mom izgradjivanju.onda sam pocela sve manje da je volim,sve vise da ne mogu da joj oprostim neke stvari,sve vise da se udaljavam od nje.sto je ona primetila.
SimpleMe:Sto sam starija, to je moj odnos sa mamom losiji.. Sad, da li se menja (promenila) ona ili ja, ne znam bas tacno da kazem, pre ce biti da je ona .. ...
ona UVEK ima neki savet.. ali UVEK... e to me izludjuje.. mislim da ne mogu vise ni u toalet da odem, a da ne dobijem neki komentar/savet/predlog tipa 'operi ruke TOPLOM vodom'... aman bre!
Ja za nju jos uvek imam 10 godina.. Bice da je to... Gde li joj se izgubise one (moje) 22 godine???
WithdrawnWater:P.S. Da li ti sebe dozivljavas kao - kcerku?! Te posledicno - kakve veze tvoj odnos sa mamom ima sa ovom temom??