Maj 11.2011 godine

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja mislim da je to tačno pa pomislih do tada ću ja vama dati moj konto broj da bi uplatili neku paru jer vama i onako neće da treba.Te pare ću ja da čuvam ,da se molim za vas,da vam palim sveće ,naravno ako bude više više ću da se molim.Svaki put kad popijem po jednu rakijicu naravno biće to u vaše ime.Zato što više uplatite biće više molitve a naravno i imena ću da pominjem,ko da više njegovo više puta.Evo za prvi put nekvam bog pomogne da što više uplatite .

Ja nesta cuh da ce ovo biti smak svijeta po Bibliji. Zelim cuti vasa misljenja i da utvrdimo jel' istina il' nije.

Ajme,jos jedan!!!!Koliko datuma za jedan smak sveta!Sto se bavite time uopste?Ako se i desi neka prirodna katastrofa,sve jedno mi je jer tesko da ce neko preziveti!!!
Postoje naucne emisije na N24,koje se bave predpostavkama sta ce se desiti sa Zemljom ukoliko nas udari asteroid ili neke druge katastrofe.I sta god da nas strefi,ovakav oblik zivota na Planeti bi nestao!Tako da mi nije jasno,zasto uopste opterecujete sebe pitnjem,da li je tog datuma taj dan?Zar nemate licne svakodnevne brige i probleme?

Toliko najava propasti već mi se lično tiču sujete.

Pa ajde, majku vam.

Kalvariju straha od smrti već sam pregrmela. Nadam se da će mi bliski i dragi imati sreće; mada, slabo da ja tu mogu nešto uraditi; prepuštajuću im slobodnu volju, rođene izbore, bla-bla.

Čini se velikodušno, ali se često premetne u neosetljivost; pogotovo ako je čovek control freak. :mrgreen:

Pitanje od milion dolara: ako si control freak; i prepustiš mile i drage njihovoj sudbini; jel to ide u prilog njima, ili tebi?..

:think:

Pretpostavljam da moraš bit control freak da bi na to odgovorio. Ili bar control freak bez savesti. :mrgreen:

Što se mene tiče, baš sam pre nekako mrčila po blogu o istome. Ako si u krivu, i sve je samo prah i pepeo; za čim žališ?

Ako slutiš pravo, šta čekaš?

Najposle, malo me briga. Ili ću profitirat, ili me neće bit. Ima i gorih opcija.

Žao mi je, ali ovako postavljena tema vodi u spam..
Da je ne bi odmah locknuli, zamoliću te da dodaš nešto više o samoj temi, izvore saznanja i slično, jer tako požemo pootvarati još 100 tema tipa "Čuo sam da sutra dolaze mali zeleni", "Ja čuh da će 15.12. biti ipak smak sveta" .. Hvala :)

Pošto tema nije dopunjena, i pretvorila se u ćaskanje, lock.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back