Magijski rituali u PRAKSI

Takođe postoje i entiteti koji se hrane tobom, tvojom energijom ili kako god želiš da nazoveš. Ako ih slučajno vidiš, ne prilazi im i ne diraj ih. Niski su, brzi, grbavi i najviše vole ćoškove kuća i prostorija, a pogotovo tamo gde ima puno mraka ili gde se dugo nije čistilo.
Какви су то ентитети?
Јеси ли их ти видио или си читао о њима?

Niski rastom, proćelavi, veoma mršavi, izuzetno brzi. Nimalo lep doživljaj. To se desilo pri svesnoj astralnoj projekciji dosta kasnije nakon prve.

Nisam uspeo da pronađem objašnjenje ili knjigu koja govori o tom fenomenu. Ćoškove gde su bili sam očistio veoma dobro. Astralnih projekcija od tad imao nisam i to je u suštini to.

Nisam ni nešto bio znatiželjam, pravo da kažem, jer me nije tangiralo. Tek iz razgovora sa drgim ljudima koji ''ozbiljno proučavaju materiju'' sam dobio objašnjenje da se radi o astralnim entitetima koji obožavaju da se nabiju u ćošak i tu da čuče. Dražesno.

Da ti kazem nesto kako da ne budu prljavi, to jest da se lakse ociste. Nije magija vec feng sui, izbacis sve sto je nepotrebno a ono sto je neophodno od pokucstva pomeris od zida kako bi či bez ometanja mogao svuda da cirkulise. Time dobijas bolju energiju i stan laksi za odrzavanje.

Pre toga naravno, moras da steknes naviku odrzavanja doma cistim.

hqdefault.jpg

Srbi su bili u kontekstu vampira

@Agic : dobro očistio

Nisu vo bili bilo kakvi kućni malići. Našao sam sliku, neko ih je i opisao slično mom iskustvu

defend-yourself.jpg

Bili su dosta niži rastom.
znam ja šta su Domaći i Malik Tintinilić
Još od Ivane Brlić
a ovi tvoji....e pa za njih imam nešto drugo....moji Tibetanci imaju vrlo efikasne ritualčiće.....
nisu ni ovi moji Domaći
ali su se odomaćiliz;)

Poslednja izmena:

Back