- Poruka
- 19.319
Pogledajte film Pi (π) Darona Aronofskog iz 1998. na netu sa prevodom.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
U pravu si za sve! Hvala za linkove.Nisam lično probao, ali sam bio na festivalima (OZORA, SUN..) gde se to dosta koristi. Moji drugari su probali i imaju samo dobra iskustva. Postoji pravilo da kad se uzima pečurka sa tobom mora biti osoba koja je trezna jer je to ipak halucinogen i možeš nenamerno naškoditi samom sebi pa mora biti neko tu da te kontroliše. Ne sećam se koje godine je neko na OZORI pod uticajem toga ušao u oganj i gadno se ispekao. Zato su posle podigli ogradu oko vatre. I da, ne možeš uzeti danas i odmah sutra. Neće raditi. Potreban je bar dan pauze jer se razvije imunost na pečurku.
Поздрав! Да ли је неко од форумаша пробао магичне печурке и ако да, молим нек подијели искуства? Желим научити нешто ново о томе, а можда се и повезати са људима којима су ови дарови природе симпатични. Иначе, некад су се звале "божје месо".
Da li možda možete pomoći oko pronalaženja? Hvala!U pravu si za sve! Hvala za linkove.
Da li znate koja su imena ovih kad nas i gde bih pronašla koju? Tnx.Поздрав! Да ли је неко од форумаша пробао магичне печурке и ако да, молим нек подијели искуства? Желим научити нешто ново о томе, а можда се и повезати са људима којима су ови дарови природе симпатични. Иначе, некад су се звале "божје месо".
Mozes li mi reci gde mogu tacno da se nabave ili mi dati kontakt od te osobe,kako tebi ide instagram?Пробао сам конкретно ове што доминантно садрже псилоцибин и мескалин (сорта Марс и Златни учитељ). Можеш истражити ако те више занима, мада сумњам да ћеш наићи на неку лошу "рецензију". За набавку, хмм, ја знам само једну особу.
Јави се да се повежемо, годинама сам у томеПоздрав! Да ли је неко од форумаша пробао магичне печурке и ако да, молим нек подијели искуства? Желим научити нешто ново о томе, а можда се и повезати са људима којима су ови дарови природе симпатични. Иначе, некад су се звале "божје месо".
Mozemo li se cuti volio bih kad bi mi pomogao i uputio me oko ovoga i oko pronalazka spora i tako dalje...novi sam u ovome ne mogu bas da nadjem nacin da dodjem do toga ali nisam novi u gljvarnje ipak imam neko iskustvoЈави се да се повежемо, годинама сам у томе
The Majka u google trazilici ti je prijatelj.Mozemo li se cuti volio bih kad bi mi pomogao i uputio me oko ovoga i oko pronalazka spora i tako dalje...novi sam u ovome ne mogu bas da nadjem nacin da dodjem do toga ali nisam novi u gljvarnje ipak imam neko iskustvo