Магичне печурке

Dordeus98

Obećava
Poruka
72
Поздрав! Да ли је неко од форумаша пробао магичне печурке и ако да, молим нек подијели искуства? Желим научити нешто ново о томе, а можда се и повезати са људима којима су ови дарови природе симпатични. Иначе, некад су се звале "божје месо".

Поздрав! Да ли је неко од форумаша пробао магичне печурке и ако да, молим нек подијели искуства? Желим научити нешто ново о томе, а можда се и повезати са људима којима су ови дарови природе симпатични. Иначе, некад су се звале "божје месо".
Шта су то магичне печурке? Неки психоделик?

Шта су то магичне печурке? Неки психоделик?
Тако је. То су психоделици (не дрога) који се користе стотинама година. Пробао сам пар пута и стварно сам презадовољан. Концепт је сљедећи:
Спушта се его, нема га буквално, онда се може приступити било којој личној дилеми и њеном рјешавању - суштински, јако конструктивна ствар ако се правилно користи. Ако те занима више, можемо продужити.

Не мора сваки психоделик бити класификован као дрога. Психоделик је супстанца која утиче на промену стања свести човека, на перцепцију реалности.

Кажеш спушта се его, то је супер. Олакшава рационално решавање било којег проблема. Али, дали изазива зависност? Има ли нежељених дејства?

Не мора сваки психоделик бити класификован као дрога. Психоделик је супстанца која утиче на промену стања свести човека, на перцепцију реалности.

Кажеш спушта се его, то је супер. Олакшава рационално решавање било којег проблема. Али, дали изазива зависност? Има ли нежељених дејства?
Печурке имају најнижу могућност стварања зависности, а и не узимају се често јер се диже праг потребне количине да се осјети "трип". Онда то прелази у бахаћење, а не конструкцију. Нема забиљежених смрти, насиља или агресије. Генерално, сејф ствар. Да смо рођени у Тексасу, сад би узимали пејотл, а не пили Зајечарско (одеш бијеш жену и те форице)...

Кроз историју многи су користили гљиве у разноразне сврхе. Можда бих некада пробао, ко зна. Које име носе и где се могу набавити?
Пробао сам конкретно ове што доминантно садрже псилоцибин и мескалин (сорта Марс и Златни учитељ). Можеш истражити ако те више занима, мада сумњам да ћеш наићи на неку лошу "рецензију". За набавку, хмм, ја знам само једну особу.

pečurke su nešto baš zeznuto, ja ih jedem i ponekad kupim neku nestandardnu na pijaci :heart:
poznato je da berač može da se zezne ??? ako nije baš upućen
pominju se mislim u tim obredima "samospoznaja" možda stara grčka i sl

Слободу у уму не може ометати ниједна државна продужена рука... Барем не дугорочно

ok al ako je zabranjeno konzumirati ili kupovati ne bi trebalo da se piše ovde o tome ... jednom sam pominjala piratski softver i odmah me je mod opomenuo :lol:

Мене интересује како изгледа стварати уметност под дејством оваквих "магичних" гљива.
нешто мало јаче од печурки, али...

pečurke su nešto baš zeznuto, ja ih jedem i ponekad kupim neku nestandardnu na pijaci :heart:
poznato je da berač može da se zezne ??? ako nije baš upućen
pominju se mislim u tim obredima "samospoznaja" možda stara grčka i sl

ok al ako je zabranjeno konzumirati ili kupovati ne bi trebalo da se piše ovde o tome ... jednom sam pominjala piratski softver i odmah me je mod opomenuo :lol:
Пиратски софтвер је нешто посве друго јер је то илегалисање онлајн. Ово је само дискусија о стварима које су реално илегалне.

ne shvatam zašto ne spuštaš ego bez pečurki
Па због тога што је ово убрзан процес. Немој погрешно претпоставити да то иначе и не радим (спуштање ега)

uff sad si me naveo, ima da postanem stiven king odma
Сем тога, имаш многа умјетничка и научна дјела настала "на супстанцама"... Као што сам горе рекао, "божје месо"...

Па због тога што је ово убрзан процес. Немој погрешно претпоставити да то иначе и не радим (спуштање ега)

Сем тога, имаш многа умјетничка и научна дјела настала "на супстанцама"... Као што сам горе рекао, "божје месо"...

ima i neke što se stavljaju u kafu, valjda nisu halucinogene, pretpostavljam da je zbog proteina il tako nečega... to je novotarija neka

Би, само је ово сива зона, плус, мало се и зна о томе... А дискусију и видео материјал ми не може нико забранити. Поготову не измишљени ауторитети...

evo ja poštujem te pečurke i sad bih izvalila neku pošalicu ali ne smem

Мислим да је то због бустовања имунитета, нехалуциногена врста...

da neki advanced šampinjoni
tj možda nisu bukvalno šampinjoni

Back