MAFIJA PREUZELA POLICIJU: Državna sekretarka MUP-a kuma NARKO-DILERA!

A mnogo se kerebeci kad prica... a i muskobanjasta je. Pa deluje ok za policiju.

Deluje kao ovaj tip.

44eaaa72565ddf07ab7d18db70791441.jpg

Nista novo u Srbiji.

A kad ce da je smene.

- - - - - - - - - -

Te price o mafiji su mi uvek bile odvratne i strane. Ni drzava s njima ne bio trebalo da ima posla niti bilo kakve veze,osim da ih privodi pravdi.

Hvala za otkrivanje tako velike istine. Jao kako si pametna.

- - - - - - - - - -

mene interesuje šta nju kvalifikuje da bude to što jeste

U Srbiji vole krupne UFC zene

http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/2892697/mafijaska-kuma-u-vrhu-policije-drzavna-sekretarka-12-puta-spasla-mutavog-od-robije-kriminalcima-delila-znacke

1257353_beta-koko_ls-s.jpg

SKANDAL: AFERA KUMA MAFIJE ŽESTOKO TRESE SRBIJU

MAFIJAŠKA KUMA U VRHU POLICIJE: Državna sekretarka 12 puta spasla Mutavog od robije! Kriminalcima delila značke! ČITAJTE U KURIRU

08.08.2017. 21:58h

Koliko je mafijaška kuma Dijana Hrkalović bila bliska sa Saletom Mutavim govori i svedočenje jednog od policajaca koji kaže da se u noći kada je Mutavi ubijen sekretarka MUP bacala na njegov izrešetan "audi", plakala i urlala!

Kako je Hrkalovićeva svog nesuđenog kuma, narko-dilera Saleta Mutavog čak 12 puta spasavala od robije, kakve privilegije su uživali članovi njegove krimi-grupe, kako im je delila policijske značke, zašto Policijski sindikat Srbije protiv nje podnosi krivičnu prijavu, svedočenja o noći kada je ubijen ČITAJTE U KURIRU.

1257453_9.8.2017.naslovna_ff.jpg

klasična zamena teza , jer nije mafija preuzela policiju , nego je upravo suprotno , tj policija je preuzela mafiju .

I ŠTO JE NAJGORE , JA IMAM STRAH DA ĆE NAŠA POLICIJA DA totalno POKVARI MAFIJU :zcepanje:

Veliki razbojnici rade u policiji tako da je moj strah vrlo vrlo opravdan . Ovi mafijaši , su samo sitni obični lopovi , kategorija iznad kokošanera i secikesa .

Tu oni nešto pričaju o klanovima ....koji bre klanovi , 5 ljudi zatvoriš u roku od 2 sata i eliminišeš " klan " . Pravi klanovi su po ministarstvima , sudstvu , policiji i ostalim državnim ustanovama .

klasična zamena teza , jer nije mafija preuzela policiju , nego je upravo suprotno , tj policija je preuzela mafiju .

I ŠTO JE NAJGORE , JA IMAM STRAH DA ĆE NAŠA POLICIJA DA totalno POKVARI MAFIJU :zcepanje:

Veliki razbojnici rade u policiji tako da je moj strah vrlo vrlo opravdan . Ovi mafijaši , su samo sitni obični lopovi , kategorija iznad kokošanera i secikesa .

Tu oni nešto pričaju o klanovima ....koji bre klanovi , 5 ljudi zatvoriš u roku od 2 sata i eliminišeš " klan " . Pravi klanovi su po ministarstvima , sudstvu , policiji i ostalim državnim ustanovama .

Хаха, да, замисли земљу у којој је неки Мутави фаца, па овде да има имало реда тај не би могао ни по самопослугама да оперише.

Хаха, да, замисли земљу у којој је неки Мутави фаца, па овде да има имало реда тај не би могао ни по самопослугама да оперише.

pa mutavi je i bio faca , ali kao što se vidi samo za krezubi deo populacije . Za ostale je bio i ostao ono što i jeste , običan razbojnik .

I to što kažeš , da ima reda , mutavi ne bi smeo ni da priđe samoposlugi .

PS problem ove države je što krezubi generišu NEGATIVNE LIKOVE .......generisali bi oni i pozitivne , ali ih nemaju , pa onda daj šta daš .

Nista novo u Srbiji.

A kad ce da je smene.

- - - - - - - - - -

Hvala za otkrivanje tako velike istine. Jao kako si pametna.

- - - - - - - - - -

U Srbiji vole krupne UFC zene

Što bi je smenili kad ona radi po instrukcijama Gospodara.
Pa Gospodar je imao napad histerije i tuge kad su izrešetali Mutavog. Možda su bili u emotivnoj vezi. :think:

И Хркљуш је геј...као и Бурн-а бич..слушај овај глас :hahaha:..

Не дао ти Бог да ово пресамитиш..нема те.
или тебе или твог доњег животног сапутника,риба је транџа :

Да ли сада неко сумња у то да се Господар свесно окружује особама из геј популације?

Folirant !

Pokriva svoju interesnu grupu, a eliminiše tuđu ...

Mafijaška hobotnica pustila pipke u najosetljivije pore policije
i Službi za nacionalnu bezbednost !
Da li mi to igramo ruski rulet u opstanak države !?
Da je zakona, odmah bi se uvelo vanredno stanje i pokrenula "Sablja 2" !

све је отишло у рацку када је керамичар прво УВО СРБИЈЕ:sad2:

Druže, ....vjest bi bila: policija se otrgla od mafije.

Dobro jutro kolega :) Medjutim, vest da je neka nevazna svalerka instalirana da cisti za mafijom,
je ukljucivanje reflektora na mracni deo establismenta.

- - - - - - - - - -

Meni ovo lici na zrtvovanje nepotrebnih kadrova mafije da bi se naudilo vlasti,

medjutim, ova lepojka, cak i da zapali van zemlje, vise ne moze daleko.

Back