Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam odusevljena. Bilo je ludilo. Stigla sam svojim privatnim avionom i limuzina me je odvezla do koncertnog prostora. Cim sam se pjavila obozavaoci su nagrnuli. Madona mi je rekla da se maskiram da me ne bi uznemiravali, ali vi znate da sam ja transparentna i da kod mene, nema lazi nema prevare. Posle su prisli Madonini telohranitelji i izvukli me od guzve, ako neko nije dobio autogram izvinite. Pre koncerta smo Madona i ja malo vezbale i procaskale, dopao joj se moj novi decko, kog inace nije poznavala. Gaja nisam ni videla, a nisam stigla da pitam Madonu da li je tu. Ipak, necu da otkopavam stare rane. Koncert je bio super, mada je moglo da bude malo toplije u VIP - u i mogli su da nam obezbede bolje internet veze da vam se javim uzivo sa koncerta.
Meni je koncert bio savrseeeeeen.
Jeste da nijesam neki njen veliki fan,ali je stvarno napravila spektakl..odusevila me.
Imam i ja snimaka,ako neko zeli pogledati..
Znaci bilo je extra.
Madonna je odradila koncert profesionalno sto se i ocekivalo.
Organizacija sama oko prevoza u Budvi je bila ocajna,bez ljutnje Crnogorci ali mislim da je bila u Bgd takvo nesto se ne bi ni desilo.
Drugi put ce biti bolje
Mislim kad bude doslaMadonna
Koncert je bio dobar.
Ipak, The Rolling Stones koncert je bio bolji. Sve je bilo dobro na Madonninom koncertu ali ko nije bio na Stonesima, mislim da ne moze objektivno da donosi sud o tome.
Upravo se desilo ono cega sam se pribojavao nakon koncerta The Rolling Stones-a... a to je ono pitanje: " sa cime cu biti zadovoljan nakon takvog spektakla?"
Fotografije kao i video djelove koncerta (imam citav koncert snimljen) cu hostovati naknadno. Sada nisam u mogucnosti to da uradim iz tehnickih razloga.
Da mi je odje ispred kuce pjevala pjan poigr´o za njom nebi. Ja sam dijete iz komunistickog vremena kad su nas u skolama ucili samo ruski jezik tako da engleskog ne razumijem niti jednu jedinu rijec pa mi i nije bas interesantno da slusam a ni da gledam ove dronfulje drogirane iz USA i UK...
Miroslav Ilic forever![]()
U potpunosti se slazemKoncert je bio dobar.
Ipak, The Rolling Stones koncert je bio bolji. Sve je bilo dobro na Madonninom koncertu ali ko nije bio na Stonesima, mislim da ne moze objektivno da donosi sud o tome.
Upravo se desilo ono cega sam se pribojavao nakon koncerta The Rolling Stones-a... a to je ono pitanje: " sa cime cu biti zadovoljan nakon takvog spektakla?"
Fotografije kao i video djelove koncerta (imam citav koncert snimljen) cu hostovati naknadno. Sada nisam u mogucnosti to da uradim iz tehnickih razloga.
Koncert je bio dobar.
Svi se zale na guzvu,samo ne znam sta su ocekivali..da preko 50 000 ljudi izadje za 20min mozda?
Paf,svi koji su bili jos na nekom velikom koncertu,utakmici,dogadaju znaju da je situacija sa guzvom uvijek slicna..
Na rolling stonisima je bilo makar 10 000 manje ljudi,ali i meni je ipak njihov koncert bio boljiii.rockeri su rockeri..)
E da,montenegrin88 imam nekih tehnickih problemicica da uploadujem video-e,pa ako neko zeli da pogleda dio atmosfere neka da mail da posaljem..![]()
Ne znam ni ja,nikad mi se nije ovo desavalo sa you tube-om,danas sam ostavila komp 2h da uploaduje 13mb video i nije mi se pomjerilo sa 98% i odustala na kraju..![]()