KNJIGA “Život sa mojom sestrom Madonom”, koju je napisao Kristofer Čikone, igrač i koreograf, dve godine mlađi Madonin brat, nije mogla da se pojavi u gorem momentu po pop kraljicu. U trenutku kada se njen brak sa rediteljem Gajom Ričijem raspada i kada joj se na dušu stavlja neverstvo (sa sportistom Aleksom Rodrigesom), pop zvezdi današnjice brat je, inače deklarisani homoseksualac, na 342 stranice knjige “prišio” i lezbijsku vezu sa bogatom Ingrid Kasares. Madona je, navodno, sa ovom 45-godišnjakinjom, muškobanjastom verzijom filmske dive Odri Hepbern, bila 15 godina u vezi. Upoznale su se na dočeku nove 1991. godine, na koji je Ingrid došla u društvu svoje devojke, komičarke Sandre Bernard. No, kada je Ingrid videla Madonu, raskinula je ovu jednogodišnju vezu. U danima koji su usledili bilo je prozivki u javnosti da je Madona lezbijka, na šta je ona odgovarala:
- Javnost je zaključila da spavam samo sa ženama. Pa šta i da je tako? Da li je to možda problem? Nisam lezbijka, ali mi je ispod časti da to bilo kome objašnjavam. Ne kažem da nisam spavala sa ženom, ali više volim muškarce. Ne mogu da provedem život objašnjavajući sa kim jesam a sa kim nisam spavala. Hoću da kažem: od kakvog je značaja to da li sam spavala sa ovom ili onom ženom? S kim god da jesam ili nisam spavala - još uvek sam dobra osoba!
Posle toga, prašina se slegla, i tek tu i tamo javnost bi se ponovo upitala ljubi li to Madona više žene. Isto pitanje bilo je aktuelno posle njenog poljupca sa Britni Spirs pre pet godina, kao i u maju ove godine, kada je u Parizu na privatnom koncertu razmenila francuski poljubac sa plesačicom na sceni. No, posle opisa njene veze sa Ingrid, koju Kristofer u knjizi iznosi do detalja, sva je prilika da se ovaj put neće
tako lako preći preko priče o Madoninoj seksualnoj orijentaciji.
Kristofer opisuje Ingrid kao osobu koja, budući da je bogata, u početku nije pristala na ulogu Madoninog “kućnog ljubimca”. U početku joj se suprotstavljala, ali, kako je vreme prolazilo, preuzimala je ulogu podređene osobe. Referisala je Madoni o svim tračevima, vežbala je s njom, išla u šoping u njeno ime, čak joj je i pronalazila muškarce kada bi ova izrazila želju za tim. Bila je idealan partner jer je držala jezik za zubima, a nije joj bio potreban ni Madonin novac. Osim toga, stoički je podnosila njene hirove. Kada bi krenule na neku žurku, pop diva je umela da otkači svoju prijateljicu, uz izgovor da za nju nema mesta u kolima. Ali, onda se dešavalo da je Madona nasred diskoteke poljubi u usta ili obraz, i Ingrid bi mesecima kasnije živela od tog poljupca i čeznula za narednim. Kristofer opisuje da je Ingrid tokom jedne svečane večere htela da sedne pored Madone, ali da joj je ona rekla: “Ne, Gridi, ne možeš večeras da sediš pored mene.” Tokom cele noći Ingrid se, mic po mic, približavala za po jedno mesto pevačici i vrebala momenat da sedne tik do nje.
Kada je pop diva upoznala Gaja Ričija, sve se promenilo. Kristofer se priseća da je njegova sestra, neposredno pre venčanja za britanskog reditelja, održala zdravicu koja je sablaznila Gaja. Sa podignutom čašom, gostima se obratila rečima: “Želim da nazdravim za ovaj srećan trenutak... I, ako neko od vas želi da spava sa Gajom, može to učiniti kasnije - on će biti u mojoj sobi.”
Pošto se knjiga još nije pojavila u prodaji, može se očekivati da će, kada ona dospe u ruke miliona čitalaca, još mnogo sočnih detalja iz života pop kraljice biti prepričavano. Ovo je, za početak, više nego dovoljno.