Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sud u Sankt Peterburgu odlučio je danas da Madonna nije prekršila zakon o zabrani propagiranja gej zajednice maloletnicima na svom koncertu u tom gradu.
Sudski slučaj koji bi težio oko 10 miliona dolara nije završio dalje od optužbe, koja je tvrdila da je Madonna, delivši roze narukvice posetiocima svog koncerta, dala podršku LGBT zajednici, čije je postojanje praktično zabranio zakon.
Neke od tačaka optužbe navele su da je Madonna podstakla pogoršanju demografske krize u Rusiji i povećanju stope razvoda.
Sudija Vitaly Barkovsky nije bio impresioniran razlozima, te je odgovorio da bi "trebalo podići optužnicu i protiv proizvođača alkohola, jer se više ljudi razvodi zbog alkoholizma nego zbog toga što je jedan od supružnika homoseksualac."

Trenutni zakon protiv gej propagande nalaže kaznu od 5000 do 500 000 rubalja za svakog ko podstiče sodomu, lezbijanizam, homoseksualnost, biseksualnost i transrodnost među maloletnicima.

Madonna nije prisustvovala saslušanju, a njena PR nije bila dostupna za komentar.

A8UgMKLCAAAr24J.jpg:large

Ne znam da li ona ikad spava i odakle joj snage da vec razmislja o drugim projektima!
Madonna stated that there’s currently no humanitarian project in the works.
Even though she’s focused on the MDNA album and world tour, Madonna also revealed that she has a new movie project and already has some new material for the upcoming album!

Najava

Poslednja izmena:
Even though she’s focused on the MDNA album and world tour, Madonna also revealed that she has a new movie project and already has some new material for the upcoming album!

tumblr_mcxz2xy1Wz1qi0ofuo1_500.gif

Srescemo se opet 2014. u najboljem slucaju.
I ne zelim film, ali znam da ce ga snimati jer ne moze da prihvati da nije najbolja u necemu!
Ali ako joj opet oduzme 5 godina, neka hvala.

Kako dobar demo! Mnogo bih voleo da je bar jednom izvela ovu pesmu, mada je razumljivo sto nije jer su na tom albumu sve pesme savrsene.

Tek sad lepo mogu da sagledam koliko je MDNA ispod COADF. Zameram joj sto je snimila celih 17 novih pesama od kojih polovinu nikad nece pevati i kako dosle tako ce i proci. Iako su mi sve dobre, ipak ni jedna nije ni blizu npr. How High koju takodje nikad nije pevala, ali kao pesma ne odskace od ostatka albuma. Za razliku od bar 5 pesama sa MDNA, koje ipak nisu bile potrebne. Album je trebalo da bude u duhu I'm addicted, Love Spent, Gang Bang, Beautiful Killer, GGW... Moglo je bez BDS, Superstar, GMAYL, IFU... Nije da su lose, dobre su i drage su mi, ali zaista se ne uklapaju u ostatak albuma kao ni u koncepciju MDNA tour. Treba da snimi album od deset, najvise dvanaest savrsenih pesama, kao do sada. Nekako mi je i Hard Candy bolji kao celina od MDNA.

Moramo da shvatimo da je Madonna uvek radila ono sto je ona htela i da nju ZABOLE UVO za ovo sto mi mislimo. Njen zivot jesu veliki projekti i ulozen trud ali uz ogromno zezanje. Mislim da nijednim gestom u buducnosti nece pokazati kako je dosla sebi. Sve ce nastaviti da radi. Njen moto je da se zeza. I dokle god pravi najbolje koncerte na svetu (a na svim turnejama se vidi ogroman rad osmisljavanje koncepata) ima pravo da radi na njima sta god hoce. Meni nimalo ne fali 'gospodja Madona', ona sebe jos uvek zove GIRL. To je neobicno i nesvakidasnje i nezrelo? Pa cela Madonna i njena karijera su neobicne i nesvakidasnje.
Svidja mi se ovaj komentar :D

“Sometimes I feel so NAKED. Yes, I do feel NAKED!
I feel naked and alone. I’m sure you can relate.
Sometimes I wanna beat myself up.
Sometimes I say to myself: Why didn’t I wait?
Why did I listen to all those voices in my head?
Why didn’t I have patience? Why didn’t I restrict?
Why did I let all that doubt into my head? Into my belief system? WHY???”

Apparently an insider (AnnaHenstridge) who spoke everything right before COADF album. She always used to post insider info and had some gorgeous outtakes!
Here's what she said:
-She just wanted to have fun with MDNA. The choice of releasing only dance singles is no coincidence. The next musical direction is a total u-turn though.

- Get ready to slow down the beat for February 2013.

- Covering "What's Going On" by Marvin Gaye was the initial plan indeed.

- Let's make it clear, she's not doing a covers album, although when you'll ear what she's got in store some of you will beg for an album full of it.

When did your name change from language to magic?
I'd write it again on the back of my hand and I know it sounds tragic.

tumblr_m9au1t4vAz1ruqn30o1_500.png

MDNA ima sjajne pesme i mislim da se nije zezala i da ce ici na duzi odmor kada se zavrsi turneja.
I te price kako sada sledi najbolj album ikada su smesne. To fanovi vole da mistifikuju.

Poslednja izmena:

Back