Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
tumblr_malynvjtUZ1rbyayzo1_500.jpg

Sta je bilo sa onim u Nici, je li svastiku zamenila znakom pitanja sto je htela ili sto je morala?

Nije ona taj tip da ce da se usere samo zato sto ce neko da je tuzi, pretili su svasta pa i njenoj deci pa je zato to uradila!
I sad su je ovi Rusi tuzili za 10 miliona zbog promovisanja gej prava.

Nije ona taj tip da ce da se usere samo zato sto ce neko da je tuzi, pretili su svasta pa i njenoj deci pa je zato to uradila!
I sad su je ovi Rusi tuzili za 10 miliona zbog promovisanja gej prava.

Samo da spomenem da sam sinoc cuo bolesno razmisljanje kako je Putin najpametniji sto je izveo vojsku na poslednjoj paradi i OCISTIO ih sve, sve ih je pobio. I sad je doneo zakon da u narednih 100 godina niko ne sme da spomene paradu. Ni meni nije svejedno za te parade, ali ovo je bolesno razmisljanje. Koga on ima da ubija... Sto bi Madonna rekla:
I've seen very scary things around the world.
A to sto ona radi toj politicarki, Gagi, sto je radila Busu je samo jer se prelepo oseca dok nekoga proziva i promovise zdrave stavove. Nije to proracun ili nekakav marketinski trik kako svi misle, ona se jednostavno time hrani. She lives dangerously. A ovo je Rusima neko morao da odbrusi i svaka joj cast. Samo apsolutno nista nije postigla.

tumblr_makco84Uij1rxml8no1_500.jpg

Samo da spomenem da sam sinoc cuo bolesno razmisljanje kako je Putin najpametniji sto je izveo vojsku na poslednjoj paradi i OCISTIO ih sve, sve ih je pobio. I sad je doneo zakon da u narednih 100 godina niko ne sme da spomene paradu. Ni meni nije svejedno za te parade, ali ovo je bolesno razmisljanje. Koga on ima da ubija... Sto bi Madonna rekla:
I've seen very scary things around the world.
A to sto ona radi toj politicarki, Gagi, sto je radila Busu je samo jer se prelepo oseca dok nekoga proziva i promovise zdrave stavove. Nije to proracun ili nekakav marketinski trik kako svi misle, ona se jednostavno time hrani. She lives dangerously. A ovo je Rusima neko morao da odbrusi i svaka joj cast. Samo apsolutno nista nije postigla.

tumblr_makco84Uij1rxml8no1_500.jpg

"I've been popular and unpopular, succesful and unseccessful, loved and loathed and I know how meaningless it all is, Therefore I feel free to take risks I want"

“I always thought that my job was to wake people up. But, its not enough just to wake people up, you gotta wake people up and give them a direction. You gotta wake people up and give them tools about how to deal with life. You gotta wake people up and give them solutions. Otherwise their going to fall back asleep again.”

:cepanje::cepanje::cepanje::cepanje::cepanje::cepa nje::cepanje::cepanje:

"Thank u, buy more t-shirts, tour books, everything, I have 4 children"

M: "Last time I was here, was for Oprah's farewell show"
Fan" Fucccckk that bitchhhhhh"

Back