Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Publika je UZASSSSSSSSSSSSSSS u Montrealu! :dash: Bas sam gledao na ovim klipovima stoje kao kipovi nemaju nikakvu grimasu. JBTE dosao si na koncert da se provedes nisu mi jasni ljudi! :bljak:

Ja nisam ni znao da je ta pesma objavljena, verovatno je samo u nekim zemljama bila bonus kao pesma.
Nije losa, a nije ni nesto spektakularno. Zahteva bas dobro i veselo raspolozenje...

Publika je UZASSSSSSSSSSSSSSS u Montrealu! :dash: Bas sam gledao na ovim klipovima stoje kao kipovi nemaju nikakvu grimasu. JBTE dosao si na koncert da se provedes nisu mi jasni ljudi! :bljak:

Bas sam i ja to primetio!!!
Madonu to uzasno nervira. Ali ne moze tu nista, oni su platili i mogu da rade sta hoce.
Uzasno je sto samo stoje i slikaju, ona se verovatno oseca cudno. Treba da igraju i pevaju sa njom. To rade pravi fanovi.
Ma ova Amerika joj je uzasno dosadna za nastupe, sve ce joj biti takvo. Ali ce najvise para od njih dobiti.
Publika je najbolja u Evropi (i to ne svuda) i definitivno u Juznoj Americi...

Ja nisam ni znao da je ta pesma objavljena, verovatno je samo u nekim zemljama bila bonus kao pesma.
Nije losa, a nije ni nesto spektakularno. Zahteva bas dobro i veselo raspolozenje...

Nije objavljena kao singl nego samo kao bonus pesma na Celebrationu! :)

Bas sam i ja to primetio!!!
Madonu to uzasno nervira. Ali ne moze tu nista, oni su platili i mogu da rade sta hoce.
Uzasno je sto samo stoje i slikaju, ona se verovatno oseca cudno. Treba da igraju i pevaju sa njom. To rade pravi fanovi.
Ma ova Amerika joj je uzasno dosadna za nastupe, sve ce joj biti takvo. Ali ce najvise para od njih dobiti.
Publika je najbolja u Evropi (i to ne svuda) i definitivno u Juznoj Americi...

Juzna Amerika zakon!
Ovo joj je najbolja publika ja mislim ikad!
Uvek se najezim :worth: :worth:

''Madonna racked up another career first Thursday night as she became the first woman to headline Yankee Stadium.''

A2LTbSkCQAA3WRO.jpg:large

Poslednja izmena:
Madonna je prošle noći bila u svom najboljem izdanju! Nastupila je na prepunom stadionu Yankee u New Yorku!

DJ Avicii je razvalio stadion! Priredio je punu zabavu i dobar način da zagrije publiku! Svoj set je završio u 21:30h. Madonna se na pozornici pojavila u 22:20h.

"Što se radi New York, lijepo je biti kod kuće!" Madonna i New York su neuništivi spoj, energija publike je bila izvrsna! Pokazala je publici razna lica - buntovnica, ljubavnica, modna ikona, seks boginja, političarka i party djevojka. Na "Hung Up" je imala malu nezgodnu s kostimom - grudi su joj bile otkrivene malo više nego što bi trebale! Fanovi su primjetili da se nije osjećala ugodno dok je pjevala "Express Yourself". "Jebeno je vruće", požalila se prije "Open Your Heart".

"Želim reći da mi je čast nastupiti na Yaknee stadionu" i nastavila pričati publici o toleranciji među ljudima. Govorila je publici kako imaju slobodu da budu gay, hetero, kršćani, Židovi ili muslimani, slobodu da nose što žele, dok se u drugim zemljama zbog toga ide u zatvor. To je ono što je čini ponosnom Amerikankom. "To ne znači da je savršena država. Pred nama je dug put. Hvala bogu na Michelle Obami i njenom zgodnom suprugu."

Kad je krenula sa "Human Nature" poručila je da neće pokazati stražnjicu, već osjećaje, jer su odvažniji - zatim je pokazala ispisanu poruku na leđima - OBAMA! "Like A Prayer" je osvojio cijeli stadion! Madonna je pružala ruku publici, a zaštitari su imali naporan posao u kontroliranju prvih redova. Publika u zlatnom trokutu se izdvajala od ostalih, bila je najluđa!

Madonna je i ovog puta dobila pozitivne recenzije od glazbenih kritičara. Naglašavali su da nakon 30 godina uspijeva napraviti odličan show upakiran s najvećim hitovima. Publika je bila najviše uzbuđena zbog klasika "Vogue" i "Like A Prayer". Svoju spretnost u koregrafijama za "Girl Gone Wild", "Revolver", I'm Addicted" i "Celebration" je naprosto oduševila publiku! Fanovi su bili zadivljeni njenim izgledom i figurom tijela. "Njeno tijelo je izgledalo poput skulpture! Njen abdomen i stražnjica su izgledali nestvarno. Ne znam da li postoji mjesto za ageizam. Može nadmašiti bilo čiji tjelesni uspjeh", izjavio je jedan od obožavatelja. Drugi je dodao: "Možete primjetiti istu energiju i lice sa Who's that girl turneje."

Haha, i u Becu su bili uzas... Ono sto sam shvatila je da 90% ljudi dodje da gleda show a ne zato sto su neki fanovi, znaju pesme i slicno... Ovi neki nemci sa kojim sam stajala su bili u cudu kada sam svaku bozju pesmu pevala, cak me je jedan pitao "ti znas reci?" Ne ne znam, dosla sam kao na pijacu :lol:
I uglavnom stoje, slikaju i slicno...

Despair, regret and tenderness
Is what I feel for you
I loved you from the very start
What else could I do

You read my mind, you made me cry
Time stood still
And now I know the reasons why
Time stood still

Maybe you're the next best thing to happen
All the things we might have been

A flame becomes a fading light
That burns inside my heart
And like a castle in the sand
It had to fall apart

You made me laugh, you gave me hope
It's over now
Our happiness went up in smoke
It's over now

Ipak njena najuspesnija turneja.
Da li zbog ekonomske krize, da li zbog nastavka (mada MDNA ima jedan vise koncert nego S&S sa nastavkom).
S&S je 2009. u Evropi imao skoro duplo uspesnije koncerte nego sad MDNA.

madonna2.jpg
000d6065c51b0ab549ea01.jpg
l.jpg
slideshow_850158_Madonna.1124A.JPG
30.jpg
madonna-sticky-sweet-tour-9.jpg
Madonna+Sticky+And+Sweet+Tour+NUx_eHIAei6l.jpg
Madonna+Sticky+And+Sweet+Tour+LtSTUryDc1dl.jpg
Madonna+Sticky+And+Sweet+Tour+jMFVyP2Gc4Hl.jpg
madonnaspoilers2.jpg
Madonna+Sticky+And+Sweet+Tour+-dJA7d4IGfwl.jpg
Madonna+Sticky+And+Sweet+Tour+EaUsvVtdfx2l.jpg
Madonna+Sticky+And+Sweet+Tour+v3M5L0XCAIsl.jpg
Madonna+Sticky+And+Sweet+Tour+PjqYIP1HjBdl.jpg
madonna-show.jpg
madonna-sticky-and-sweet-tour-manchester-wayne-0013.jpg
-Madonna-Sticky-and-Sweet-Tour-Around-the-World-madonna-18567177-640-425.jpg
20.jpg

10.jpg
11.jpg
1.jpg
11.jpg
8.jpg
33.jpg
9.jpg
27.jpg
31.jpg
36.jpg
38.jpg
40.jpg
26.jpg
25.jpg
5.jpg
41.jpg

http://1.***************/-TdieEFGgbBg/UEznStGUVeI/AAAAAAAAYh0/mjIgQ1RWV8M/s1600/402804_10151223910084402_1204477796_n.jpg
http://3.***************/-vuSRWsbLiSk/UEznTB1gWNI/AAAAAAAAYiA/__uOGnoT7n8/s1600/644245_10151223908579402_835512697_n.jpg

Madonna u Ginisovoj Knjizi Rekorda za 2013. godinu.
Madonna će se naći u čuvenoj Guinness Book of World Records, izdanje za 2013. godinu, u kategoriji Biggest TV audience for the Super Bowl half-time show (Najveća TV publika na poluvremenu Superbowl-a) u februaru 2012. godine.
Njen nastup videlo je 114 miliona ljudi - više nego sam meč između New York Giantsa i New England Patriotsa.

Back