Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Put your hands all over my body

tumblr_m75pjajpdW1r5whjpo1_500.jpg

And get into the groove

tumblr_m75p0tWcUz1r5whjpo1_500.jpg

Cuz I got something so sweet

tumblr_m75oxbGKUo1r5whjpo1_500.jpg

And hot

tumblr_m5xt1lXdhH1r87tiqo1_500.jpg

Before you die for me, baby

http://3.***************/-z5-Qe1_QjfY/T9HNimWsP1I/AAAAAAAAEa0/sI_-ZVpFVNA/s1600/20120607-media-madonna-mdna-tour-istanbul-inci-erdogan-04.jpg

tumblr_m74gottaHQ1qcpno5o1_500.png

“I need to chance
And how can I change?
Knowing is the beginning
Knowing more and learning more
And achieving more
The minute you stop wanting to know more
That’s when you stop growing and that’ when you die.
And that’s when you’re nothing.”
— Madonna

Poslednja izmena:
“This is where I talk to the audience! And I ask them very politely, like, please motherfuckers can you please sing the motherfucking song?”

tumblr_m747hkx82Y1r93e1f.gif
tumblr_m7170i4HNJ1r0u2hfo1_500.jpg

Ako to iznenadjenje veceras ima veze sa onom glupom politicarkom iz Nobody knows me, to me ne zanima.

tumblr_m74irsHGiO1r90m4vo2_1280.jpg
tumblr_m7485gbsAh1r5whjpo1_500.jpg
tumblr_m7480tE4bj1r5whjpo1_500.jpg

Poslednja izmena:
Na kraju spota onaj kaze :lol: "The party is over, now put your safety belt on, little bitch" :lol:

:zurka: :zurka: :zurka:

LET ME OUT OF MY CAGE CAUSE I'M DYING

Moja trenutna plej lista:

Turn up the radio :worth:
I'm addicted :worth:
Some girls :worth:
I'm a sinner :worth:
Love spent :worth:
I don't give A :worth:
Best friend :worth:
Girl gone wild :worth:
Superstar :worth:
I fucked up :worth:
Masterpiece :worth:
Gang bang :worth:
Give me all your loving :worth:

Now move, I'ma say this once yeah!

8.jpg
7.jpg
11.jpg

GEORGE MICHAEL, GWYNETH PALTROW, KYLIE MINOGUE, STELLA MCCARTEY, KATE MOSS, NAOMI CAMPBELL, VALENTINO & GUY RITCHIE in the GOLDEN TRIANGLE

A ovo je pogled verovatno ka Guy :lol:
552373_456268067730786_1490609561_n.jpg

"I was literally 2 metres from the stage and i had the chance to see her very close. she really is a beautiful woman, pics or videos cannot do justice to her. Her eyes are everything, they make you feel like you are a piece of shit in front of a goddess."
tumblr_m795ufIPVl1qdcxoeo1_500.gif

P.S Nema vise svrhe da se pise ovde, fanova nema ( a opet je ovo najcitanija tema na pdf MUZIKA :D ), kao kreteni izgledamo mada mi je zao posle svega sto smo pisali da ostavim ovu stranicu ;) Micaa imas skype moj ;)

:bye::bye::bye:

"I was literally 2 metres from the stage and i had the chance to see her very close. she really is a beautiful woman, pics or videos cannot do justice to her. Her eyes are everything, they make you feel like you are a piece of shit in front of a goddess."
tumblr_m795ufIPVl1qdcxoeo1_500.gif

Ovo je ziva istina. Mene je pogledala 3 puta na koncertu = neprocenjivo. Njen pogled je osvajacki, pun energije i patnje, pun iskustva i zelje.

conf43.jpg

P.S Nema vise svrhe da se pise ovde, fanova nema ( a opet je ovo najcitanija tema na pdf MUZIKA :D ), kao kreteni izgledamo mada mi je zao posle svega sto smo pisali da ostavim ovu stranicu ;) Micaa imas skype moj ;)

:bye::bye::bye:

I don't care if they think that I'm strange.
Pa jest glupo, ali cinjenica je da ono sto Madoni najmanje fali su fanovi i slava. Toga ima vise nego para.
Njeni fanovi su najverniji jer kad ukacis sta Madona radi - njen si.
Ali Srbiji nazalost mnogo toga fali, kakvi su samo clanci pisani kada je bila u Beogradu... To je bilo bas idiotski i nezrelo.
I, fanova ima - samo ko jos na ovom svetu dolazi na Krstaricu u zivotu... Ja sam pre nekoliko godina dosao nesto levo da procitam i slucajno video ovu temu. Ali ono sto smo mi napisali nece se vise videti, to stoji :)

The one and only:

conf46.jpg

Back