Erotic
Zainteresovan član
- Poruka
- 259
Mislis kako je ostarila od S&S do sada?
Pa da, vec smo konstatovali promene, ali sad kad god vidim nesto iz S&S ere, uvek mi to upada u oci.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislis kako je ostarila od S&S do sada?
Pa da, vec smo konstatovali promene, ali sad kad god vidim nesto iz S&S ere, uvek mi to upada u oci.

Mogla je malo vise da se potrudi oko celog prvog seta, kao sto je za GGW, ovako je prosecno. Koncert je kasnije mnoooogo bolji i zanimljiviji.Pa jeste malo, ali meni npr negde izgleda mladje sada!![]()
Kod nje sve zavisi od slike
Evo vidis ovde npr izgleda mladje sada![]()
![]()

Da, lose je ono sto ce oboriti rekord...
![]()
Meni je muka kad vidim ovu sliku, previse je nasminkana. Uporediti sliku iz Venecije sa ovim. Lice joj je porcelansko sto mrzim.
Koliko je lepa bila na RIT i CNF i nekako prirodna. A i glupo je, kolika razlika u odnosu na kasnije kad pocne da se znoji i ne
moze da bude toliko sminke, a opet je lepa. Kad izadje dvd sve ce biti vise nego odlicno, jer Madonna kako god uradila opet radi
duplo vise od drugih. Koliko su ljudi neupuceni da je to strasno, svi govore da eto Madona ne zna sta da radi pa izadje na scenu
i pokaze sise. A niko nema pojma kako je kad osetis moc pesme Human nature, i te kako ju je poneo trenutak. I uz to dodaju:
pa sta ce, eto, krenula jos lose turneja.Da, lose je ono sto ce oboriti rekord...
Prvi deo ne moze ni da pridje prvim delovima na RIT, CNF i S&S. Meni je ok, ali neke celine fali. Pistolji i revolver su ocajni, bar
meni. Gang Bang je kul, ali me nervira onaj mali 'hotel'. I da, Papa don't preach i GMAYL peva samo pola pesme! I ne svidja mi
se kostim u prvom delu. A sto se tice koreografije tu nikako nije zakazala, radila je vise nego za CNF i S&S ali nije bas vodila
racuna kako ce to da ispadne. CNF je i sa malo koreografije jednostavno u prvom delu savrsen. Za GGW, Revolver, Hung up i
Gang Bang su mislim dane i dane i nedelje utrosili da uvezbaju i izreziraju svaki onaj potez (eto koliko je ulozeno u Hung up a
kako prosecno izgleda, ali oni u svakom trenutnku znaju na kom je ona polozaju i kako treba da je okrenu oko onih konopaca
sto je naravno plod njenog perfekcionizma). EY i GMAYL su odlicni. Candy shop i Human nature sa Like a virgin - savrseno.
Vogue - prosek (kao pocinje nesto kul i onda nista). Open your heart i Masterpiece - prosek. I'm addicted, I'm a sinner, Like a
prayer su veoma dobri i Celebration iznenadjujuce dobar. I don't give a je kul, ali Turn up the radio smara.
Ali ovo je veoma kriticki pregled koncerta. Madonna je i dalje najveci radnik i ostali jedino sto mogu je da i dalje rade to sto su radili,
da je slede. Madonna i dalje vodi. I nema to veze sa ovom turnejom, nego sa njenom iconic kerijerom. I kada se penzionise (ova ili
sledeca turneja su poslednje, jer ona bii pre umrla nego da ne moze da skace i igra), ona ce ostati vodilja za sve ostale. Madonna
se mnogo igrala sa svojom karijerom. Mogla je da bude mnogo uspesnija (iako je najuspesnija) da je izigravala mediokritet i dobricu.
Ovako ima samo rebel publiku i fanove, za ostale je ona tabu tema, nesto ogavno, neko ko je *****, ko je eto slucajno (!) tu 30 godina,
neko o kome se cita da propada i ludi i ima 'lose turneje' i 'propast' albume (GMAYL je ocena cele Madonine karijere) i neko ciji nastupi
ne mogu jednostavno da se pogledaju na internetu i da se donesu sopstveni objektivni zakljucci (zar nije nikad bilo ovo dva puta: cc!?)
a ne da se slusaju kojekakve vukajlije i njz netovi koji ce i u moru naci suvu krpu.
Na ovom nastupu se vidi koliko Madona ima potrebu da bude glavna a i zasluzila je. Kad ona treba da izadje svi ustanu i sve se
samo na nju svodi. Ovaj nastup je bio daleko posle njenog dostizanja statusa kraljice popa i vrhunca slave a mnogo pre pojave
twitter-a, FEJSA, JUTJUBA i kraljice istih. Tako da Madonna zbog tih sranja nema sanse da izgubi ono sto je krvnicki stekla.
![]()
The atmosphere gets tense when Lady Gaga is mentioned. Madonna's PR is curious: "Why don't you talk about the tour? Or the album?" Madonna is a real beam of muscles underneath her light dress, with her perfect hairstyle, that reminds of Ingrid Thulin rather than Marlene Dietrich, the diva she's often compared to, especially in this second part of her career. The girl that in 1987 held a concert in Torino that was broadcasted on TV is now a lady - an iron lady, that she became while in England, married to Guy Ritchie. After "Like A Virgin", Dietrich said: "She doesn't have a voice, but she's got everything else."
Her image became so recognizable that it's impossible for her to have any rivals: a pop icon with a splendid connection to the photo camera, that led to the creation of unforgettable pictures, last seen in the times of Marilyn Monroe. A while later, when Dietrich discovered Madonna's tendency for cinema, said: "I've had some vulgar roles, but she IS vulgar." Meaning, surely, that vulgarity is the necessary ingredient in the creation of a pop icon. And now, after the release of her new album MDNA, she's starting a new trip packed with dance and transgression: tonight in Rome, Thursday in Milan and Saturday in Florence. On the first show, in Tel Aviv, she pissed France of, by showing swastika on the forehead of a political party leader Marine Le Pen. In Istanbul, she did a little striptease by showing her nipple that made 55 000 fans go mad. "And tonight, in Rome, I'm confronting my favorite theme", threatens. "God, the church, catholicism, and the Vatican, now that we're few feet away from it."
Thirty years in the business, nineteen films as an actress and two as a director, nine world tours, three hundred million albums sold, a contract with Live Nation worth 120 million dollars, two marriages (to Sean Penn and Guy Ritchie) and two divorces, two adopted and two children of her own, a boyfriend almost thirty years younger (Brahim Zaibat, also one of her dancers). Madonna is more than just the most powerful woman in the business. Even though her album sales are not as great as before and her tour isn't yet sold out. Is it the crisis or Lady Gaga? From being a "material girl," she's become a lady: elegant, beautiful, demanding, uncompromising. "My blood pressure has fallen the moment I landed in Rome", she says. "Because for the last three months, we worked so hard putting this show together, that three days off seemed like a dream. I feel good here, I feel loved. I can't imagine another place where I'd feel completely relaxed."
Tako je breee!![]()
p,s sad su joj ruke lepse![]()