Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gang Bang ce biti najvece uzbudjenje na turneji, osecam.
Ma ona lista je fejk, nema sanse da ne peva MUSIC.
Onu listu je pravio neki novopeceni fan koji zna samo za Revolver.
U will say "Forgive meeee" kad vidis da je lista prava i kad vidis turneju![]()
U will say "Forgive meeee" kad vidis da je lista prava i kad vidis turneju![]()
Sve je vise prica da nece pevati Love Spent tako da ne znam dal da verujem u ovo ali svidja mi se, voleo bih da je pravo
A kako vam se svidja Demo za Gang Bang?Ja i dalje neverujem koliko je pesma napredovala od te verzije do ove finalne
Hvala Bogu sto ono nije objavila kao finalnu![]()
Energična pop kraljica i dalje “trese” stadione i pokazuje impozantnu mišićnu masu u 53. godini. Za to delimično može da se zahvali makrobiotičkoj ishrani koja podstiče rast “dobrih” bakterija u njenim crevima. Zato je zaštićena od bolesti i ostaje u tip-top kondiciji.
![]()
Madonin lični kuvar Majumi Nišimura joj priprema kombinaciju celog zrna žitarica, povrća, algi sa miso supom, soje i tempeha. Sve ove namirnice su izuzetno dobre za crevnu floru. “Dobre” bakterije podstiču varenje i štite od širokog spektar bolesti.
- Madonina ishrana je veoma osetljiva. Bakterija koja živi u vama ispunjava veoma važne uloge- kaže nutricionista Dejvid Toping.
Naučnici i nutricionisti često ističu da su mikrobi u našim crevima kao “vežbanje baštovanstva”.
Konzumiranje dobrih bakterija koje su poznate pod imenom probiotici je već dugo aktuelno, ali Madona je iz ishrane izbacila i meso, kafu i mlečne proizvode.
- Jedemo minimalno obrađenu hranu- izjavio je gospodin Nišimura. On je svojevremeno kuvao obolelima od raka, a sada se brine o pop ikoni.
Neka od Madoninih omiljenih jela su alge sa miso supom, hidžiki alge servirane sa šargarepom i lukom i prelivene soja sosom, kao i kuvani ovas za doručak.
- Kada izbacite hranu životinjskog porekla, beli šećer i kafu, posle 10 dana počnete da osećate razliku. Kada sam počela ovako da se hranim, sećam se da mi je glava odjednom postala bistrija, budila sam se ranije i osećala se tako sveže ujutru da nisam želela da ostanem u krevetu- izjavila je Madona.
Ipak peva Music! Strasno, mrzim je. Ali pravo iznenadjenje je Physical attraction!