Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
87659_madonna-smiles-on-bets-106-and-park-while-discussing-her-new-album-hard-candy.jpg

Poslednja izmena:
I ja! Obozavam njene ruke.
Ona je definitivno najbolji live perfomer EVER.
Samo mi nije jasno kako ostali tu nisu uspeli da je iskopiraju, kad u svemu ostalom jesu.
Koncerti ostalih su zaista dosadni, nema elemenata osmisljenosti a ona je to imala i na starim turnejama.
Ne znam da li je do ljudi koji rade sa njom, ali oni su radili i sa drugima pa nije bilo ovakvih rezultata.

Apsolutno! Ja mislim da je u pitanju ono da jedan deo posla urade ljudi za njih, ostatak je na njima, e onda oni, posto nisu M, ne trude se dovoljno, ne rade do kraja i do savrsenstva, nisu istrajni, nemaju muda i jednostavno nemaju ONO sto ONA ima i onda to ne moze da da rezultate kao kod M. :mrgreen:
A ruke, pa to niko ne moze da iskopira, unikat :D. Jedna devojka je u teretani rekla svom treneru - Hocu da imam ruke ko Madona.

I glas, ali sam nastup je bas dobar, jer je to prazna pozornica, sama Madonna, sa plesacima povremeno, vidi se znoj, svaka zila, energija od koje puca i snaga zene od 50 leta :)

And we know what it feels like in this world :)

Apsolutno!Jedna devojka je u teretani rekla svom treneru - Hocu da imam ruke ko Madona.

I love this girl.
I'd like to ask her out sometimes :)

Back