Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Come on boys.
Why are you playing the stupid game?

Adele je pavačica, Madonna je više od toga.
Ljudima to smeta.
Adele je mediokritet.
Niko te neće gledati čudno ako kazes da volis Adele.
Jer je Adele obicna zena u suknji.
Njena muzika ti je kao ono: sta da kupim za godisnjicu, jooj - i kupim ogrlicu.
Madonna je ono kao: sta da kupim za godisnjicu, jooj - i odem da trcim go po kisi, vodim ljubav u vozu i tome sl.
Madonna je ******* freedom.
Madonna nije ni htela da postavi novi trend.
Madonna je uzivala u Drive Bitch.

tumblr_llmv4pKHGq1qafrh6.gif

Madonna planning men's fragrance
Madonna has revealed her plans to create a men's fragrance with the "smell of whiskey".

The singer launched her first fragrance Truth or Dare last week at Macy's Herald Square in New York. With a second women's scent already in the works, she has announced she would like to make a product for the opposite sex.

"I think it would be good to do a men's fragrance," she told WWD.

"I love musk and amber and woody kind of fragrances on men. I love the smell of whiskey. I can't drink it, it's too strong, but it smells amazing."

Madonna admits it was not easy coming up with a scent. Creating the right fragrance took time out of her busy schedule.

"Every time I tried to create the scent I was looking for, it never reached the stage where I thought it was good enough, or I was told that the ingredients would be impossible to re-create in a mass way," she explained.

"It never smelled as good as I wanted it to. And if I'm not going to wear it, I'm not going to sell it. So, I finally was able to create, with my partners, a fragrance that I could stand behind."

The Material Girl star says her first fragrance was made with her mother Madonna Louise in mind who died in 1963. She describes the perfume as "provocative, floral and moody".

"Well fragrance is a big part of my life. I have a strong sense of smell and I think smell has a real nostalgic place in my life," she told the UK's Marie Claire. "So I wanted to create a fragrance that reminded me of my mother and that I love to wear every day. "

Madonna made sure her daughter Lourdes approved of Truth of Dare first. The 53-year-old and Lourdes have been working together on their Material Girl line so they value each other's opinion.

"She is a very opinionated young lady, and she likes this perfume," Madonna said before adding she was hands on in creating Truth or Dare.

"I don't take the job of creating anything - whether it's fragrance, or beauty products, or clothes - lightly, and I need a lot of time to do stuff," she explained. "I don't like it when other people create for me."

Problem je upravo u tome što je M prestala to da bude. Prestala je da bude rebel. I sad je pucala na sigurno ali nije uspela.
I Adele nije mediokritet, Madonna je mediokritet koji je zavladao planetom.

You suck!

Adele je mediokritet zato sto nikoga nije sramota da kaze kako je obozava.
Madonna je vise od toga (nemediokritet nije samo rebel kako kazes) jer ces odmah biti pogledan posebno ako volis Madonu.
I nista Madonna nije prestala da bude. Ona je samo odrasla.
Ali njen umetnicki izrazaj i zelja za posebnoscu se ne gasi.
Zao mi je ako bi ti da svet opet ludi za njom kao za True blue ili Like a prayer.
Pa ne ludi jer je Madonna sada nesto posebno, a Adele je ta za kojom svi lude (samo mislim da totalno drugi sloj ljudi, ako ne to onda bar totalno iz druge pobude, ludi za Adele nego za Madonom). Madonna je sada zrela, a oni su je penzionisali. Niko ne bi za nekim 30 godina da ide. Ali Madonna je veca od toga.
Moj smisao je da je jadno uporedjivati divu kao sto je Madonna za zvezdama poput Adele. Adele se sudi na osnovu 21, a Madoni na osnovu MDNA.
Sto je sramota. Madonna je imala toliko albuma i turneja da ne znam kako je ne vredja kada je neko poredi.
Valjda jer je sigurna u svoj olimpijski status, za razliku od tebe.

You suck!

Adele je mediokritet zato sto nikoga nije sramota da kaze kako je obozava.
Madonna je vise od toga (nemediokritet nije samo rebel kako kazes) jer ces odmah biti pogledan posebno ako volis Madonu.
I nista Madonna nije prestala da bude. Ona je samo odrasla.
Ali njen umetnicki izrazaj i zelja za posebnoscu se ne gasi.
Zao mi je ako bi ti da svet opet ludi za njom kao za True blue ili Like a prayer.
Pa ne ludi jer je Madonna sada nesto posebno, a Adele je ta za kojom svi lude (samo mislim da totalno drugi sloj ljudi, ako ne to onda bar totalno iz druge pobude, ludi za Adele nego za Madonom). Madonna je sada zrela, a oni su je penzionisali. Niko ne bi za nekim 30 godina da ide. Ali Madonna je veca od toga.
Moj smisao je da je jadno uporedjivati divu kao sto je Madonna za zvezdama poput Adele. Adele se sudi na osnovu 21, a Madoni na osnovu MDNA.
Sto je sramota. Madonna je imala toliko albuma i turneja da ne znam kako je ne vredja kada je neko poredi.
Valjda jer je sigurna u svoj olimpijski status, za razliku od tebe.

Baš si se nalupao sad. :lol:

Kljucna recenica :ok:

Meni najviše smeta ta rečenica jer naravno da treba da se gleda cela karijera i naravno da Adela onda nema šta da traži pored M.
(Mada je Adele već osigurala svoje mesto u istoriji jer je u UK upravo pretekla Immaculate Collection za najuspešniji ženski album ikad i takođe joj je najduže #1 album još od '85. i Princovog Purple Rain.)
S druge strane i treba da se upoređuju samo ta dva albuma jer bi u suprotnom značilo da M živi od stare slave! (Što donekle važi za prodaju karata za koncert.)
Ali samo donekle, jer ako danas neko NE živi od stare slave i puni stadione posle 30 godina to su JEDINO M i U2. ;)

Pa i jesam i nisam.
Mrzim ovakve svoje postove, kao da ja moram nekom nesto da dokazem.

tumblr_lh9ezrl7Oz1qgk2jko1_400.gif

:cmok:

Naravno da je sve ovo nebitno, to je samo moja analiza neuspeha MDNA. :neutral: Možda je samo problem što je matora i ništa više.

Poslednja izmena:
U U2 se ne razumem pa necu da pricam, probao sam nekoliko puta da ih slusam ali mi ne ide.
Ali ako je ovoliki rad i trud: Confessions, Sticky&Sweet, Superbowl i MDNA stara slava znaci stvarno.
Meni bi stara slava bila ako bi ona punila naslovnice a sedela kod kuce...
But she's pushing her anvelope all the time.
Ona je sinonim za veliki standard.
Bas ne mislim da koristi staru slavu, eto NAPROSTO.
Mozda jeste neuspeh na trzistu, ali ona je uspela gde je najbitnije: kod nas.
Ja bas volim:

madonna-mdna.jpg

Poslednja izmena:
Da, da, to da. Pa naravno da se racuna sve.
Ja necu smeti da pogledam nastup kad prodje prvo vece.
Zamisli samo Gang Bang :koto:

Znači jedva čekam.

416936_10150739138349402_10584534401_11613678_23486650_n.jpg

Al pitanje koliko će to da izgleda impresivno snimano mobilnim. Zato jedva čekam DVD.
Jes da sam HC slušao od početka do kraja (minus Incredible :mrgreen:) ali čini mi se da sam postao über fan kad je izašao S&S DVD.

Poslednja izmena:
Pa gde je ona stranica gde sam postavio puno prelepih .gif sa S&S i Cnf, ne mogu da nadjem a opet bih ih stavio...
Bas je bilo kao Candy store.
Meanwhile:

Cj5Gy.jpg
DLP87.jpg
hEt7v.jpg
owop5.jpg
D9zRl.jpg
WSPG8.jpg
vBGma.jpg
eWkFV.jpg
GlBNY.jpg
1LiCl.jpg
ctHuJ.jpg

Poslednja izmena:
Danas je tacno 9 godina od izdavanja ovog sjajnog albuma! ;)
This album sold more than 5 million copies worldwide, and in the US it was boycotted because most of the Americans at that time believed that bush would save the world from Saddam, and wow, Madonna was like the Anti-Christ that had to be banned from the face of the Earth! They didn't understand that, one more time, The Queen was ahead of her time with this album! How pathetic they all looked when they found out that Madonna was right since the beginning!

Back