Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije bio los ni taj deo.

I da, ljudi koji ne slusaju Madonu kad cuju da sam fan misle da ja obozavam 4minutes, Hung up, GMAYL jer ne znaju nista drugo.
A u sustini, prava Madonna je u ostatku albuma.
"Umorna sam" .....
Naravno da je umorna.
Ta žena je radila više od svih, ja ne znam nekoga ko je radio više od nje.
Našla je posao koji iznosi najbolje iz čoveka, kada bi svi to našli radili bi isto kao ona.
Inače mislim da nemamo pojma kako izgleda taj svet ovako gledajući po internetu, za to je potrebno mnogo snage.
A ona i dalje ima isti sjaj u očima, isti pogled tokom svih 30 godina.
I njoj će neko da kaže koja će biti na listi ili da li lepo peva! Ona i ne treba da se uporedjuje.
Najjači su mi 'prosvećeni' ljudi koji znaju koje je ona 'sranje' kao moja profesorka sociologije koja je pred koncert u Budvi na času čitala članak iz 'prosvećene' Politike sa naslovom:
Gola baćuška sa glasom Miki Mausa - kič.
Mogu da se kladim da ne znaju ni malo o njenoj karijeri, ne kažem da treba da bulje u nju i da je veličaju (daleko od toga) ali čemu spuštanje osim zavisti!?
Ova ili sledeća turneja će biti poslednja, i treba. Kraljica je učinila i više nego što treba.
Bože, zvučim kao najzaludjeniji fan, strašno. Ali samo kažem svoje mišljenje...

Sta je ovo? Mislim da je konacno vreme da izadje neki dobar dokumentarac o njoj, ali da prikazu sve, sve.

A kad li ce i da li ce kod nas u bioskope?
Ja bih da ga gledam u bioskopu jer ne sumnjam da je M sve to estetski izdetaljisala.

)
If Madonna used a pseudo name for directing this film and almost sure every Hollywood critic, filmaker and judges would love this movie. They won't let Madonna in because they want pop singers out of film business. They don't believe in their talent. And damn! Madonna has so much vision she works so hard!