Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
391187_175559982531648_1078351479_n.jpg

TOP 10 UK ALBUMS CHART OF ALL TIME

1. Queen (1,322 weeks)
2. The Beatles (1,293 weeks)
3. Elvis Presley (1,280 weeks)
4. U2 (1,150 weeks)
5. Dire Straits (1,136 weeks)
6. Simon and Garfunkel (1,114 weeks)
7. Madonna (1,032 weeks)
8. David Bowie (1,005 weeks)
9. Elton John (989 weeks)
10. Michael Jackson (966 weeks)

Jedino zensko!
2n0ocb8.gif

Najnajnajbolja turneja jer je bez trunke kompromisa i dodvoravanja. Ars gratia artis.
Pevala pesme koje je htela, pravila muziku za svoju dušu ne obazirući se na top liste.
Ima i drugih turneja i albuma koji odgovaraju tom opisu ali meni je DWT omiljena.

:ok: Cinjenica je da sto se umetnickog i pevackog dela tice, ovo jeste turneja number 1. Valjalo bi da bar jos jednom uradi nesto tako, mozda i hoce, ali kasnije, kad bude u godinama...

:ok: Cinjenica je da sto se umetnickog i pevackog dela tice, ovo jeste turneja number 1. Valjalo bi da bar jos jednom uradi nesto tako, mozda i hoce, ali kasnije, kad bude u godinama...

i meni je DWT najbolja i to u smislu u kojem je WTF vec naveo...ja bih voleo da napravi jedan pravi rok koncert slican Who's that girl..pa da umrem ;D i rok album naravno :D da se vrati punk korenima :D

MADONNA'S MDNA has the biggest first week sales debut on U.S. charts this year!!!.. Her biggest first week in over a decade!!..

Kako bi onaj rekao "You did it again BITCH" :lol: Neverovatno da joj ovako nesto uspeva!

Back