Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
37659_003-madonna_at_Live_8_Hyde_Park_London_celebutopia_CD2005_122_568lo.jpg

Jos ce ispasti da je S&S najbolja turneja. :mrgreen: Te slike smo najvise postavljali. Nije Madonna dazbe dala naziv turneji "Sticky and Sweet" :lol:

Ja mislim da najvise tih slika ima je jer poslednja turneja. Kacio bih i sa ranijih turneja ali ovih bas ima najvise i svuda su na internetu.
Mogu isto ovako slatke i lepljive da budu i sa rit i cnf, kao sto smo vec postavljali ranije.

Ja mislim da najvise tih slika ima je jer poslednja turneja. Kacio bih i sa ranijih turneja ali ovih bas ima najvise i svuda su na internetu.
Mogu isto ovako slatke i lepljive da budu i sa rit i cnf, kao sto smo vec postavljali ranije.

Pa da, ali ja sam jos uvek zalepljen za s&s . :lol: A tu mi nekako najbolje izgleda :mrgreen: Drowned tour sam pogledao 2 puta i ne zelim nikd vise :evil:

A friend of Madonna, 52, said: “She is absolutely devastated. Since the age of five, Elsie has been like a mum to Madge.
“So far she has been very quiet, and isn’t herself at all. It’s going to take her a long time to get over this, and she’s spending a lot of time with her family.”

Back