Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Madonna niti najbolje peva, niti najbolje igra, ni ne piše sama svoje pesme, ali ima najbolje pesme ubedljivo od svih pevačica!
Misliš da li će da izađe pre Oscara ili da li će da osvoji neki Oscar? Mislim da je ne u oba slučaja odgovor.
ma makar ce da dobije za te kostime oscara
Za mene je to Ray Of Light jer je to jedna stvar koju ne mogu da joj oduzmu i kojom je dokazala da je umetnik!
F*ck you motherfuckers!![]()
Mnogo mi je drago što postoji taj album i ponosan sam na nju zbog njega.
A ova pesma je jedna od najvažnijih Madoninih...
Za mene predstavlja leto, radio (baš kasetofon) & just plain simple fun and carelessness!
![]()
Kada bi nekom trebalo da preporucite sta da slusa od Madonne to bi bila koja 3 albuma?
ja bih Music,Ray of light i Conffesion jer ostale ne bi niko shvatio pogotvo Eroticu
i za meneee...kako bih voleo da sam ziveo u 80im i da nataknem radio od pola tone na vugla i da odvrenm sve hitove 80ih duran duran,madonna,a-ha,george michael, MJ i milone drugih i da setammmmmmm i da skacem
nisam gledao taj film toj dokumentarac ali sam gledoa Filth and Wisdom i sranjiste..kad puste erotiku u strptiz baru je vrhunac filma

Ja nisam ni toliko gledao...
Hoću da skinem The Next Best Thing, sviđa mi se taj filmić, onako... Iako je dobila "nagradu" za najgoru glumicu.
Ali nema ga nigde! Jel imate link možda?
A ovaj novi me baš smara... Pošto očekujem muziku.
I skidam trenutno I'm Going To Tell You A Secret pošto nikad nisam gledao, ali sporo je u p. materinu.![]()
Jeste, ova i Paradise imaju sjajne tekstove i one mi prve sledeće upadaju na listu za koncert + Impressive Instant.
Sve ove gitarske na Music i American Life imaju super tekstove... Gone, Nothing Fails... da ne nabrajam sad.
Kompletan Music je odličan i AL slušam češće u poslednje vreme, iako mi je uz HC najslabiji nekako. Ceo je dobar, sem I'm Stupid.
mi zvuči kao neka obrada a nije... što znači da je kvalitetna pesma, imam utisak kao da je odaaavno znam.
thriller svaka rec ti je na mestu pa ni ja ne bi bolje napisao...i ja slusam u poslednje vereme AL i evo sad slusam Love Profusion..ovu pesmu sam voleo i spot kad nisam slusao madonnu

Hvala hvala...
Neće da vas ubije da mi nekad date rep. ja vama stalno dajem.![]()
![]()
sta je rep. nemam ti ja pojma te vase forumaske fore![]()

wow thriller opet ti sa perverizjamaaaa ccc slika je odlicna

stvarno joj je Al najdrazi...pa da zato sto je skorz u njenom iskonskom fazonu jer madonna u svkom slucaju nikad ne bi slusala sebe da je obican gradjanin tj da nije muzicar..ona voli pravu muziku...klasika i jos neke stare pesme..cuo sam to da je neko jednom izjavio za nju

Foot fetish is not my thing.
Već sam kritikovao poleđinu Erotica albuma.![]()
a sta je tvoja stvar? something like this
http://www.madonna-online.ch/m-online/galleries/1992/92-10-21_sex/pix/sb_061.jpg
A možda misliš na dominaciju?