Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Madona je ostvarila „Američki san“. Krenula je od samog dna, sa 35 dolara u džepu a danas se njeno bogatstvo procenjuje na 450 miliona dolara. Ona je oduvek bila samostalna. Od početka je sama sebi zacrtala put i njega se pridržava svih ovih godina. Njoj je suđeno da bude zvezda jer nije najbolja pevačica ili igračica na svetu – a najpopularnija je. Ostali pevači mogu imati najbolje pevačke sposobnosti ali nikad neće imati moć nad publikom kao što je ima Madona. Ona je pametna (IQ 154), kreativna i hrabra. Mnogi osporavaju njen uspeh, govoreći da je sve to postigla iskorišćavanjem ljudi.
Da li neko može da proda 200 miliona CDova tako što će nekoga iskoristiti? Ljudima se to svidelo i to je pravi pokazatelj njnog uspeha. Ona je znala kada treba da stavi tačku na prošlost i sve otpočne iz početka. Sada skuplja umetnine, ima kuću na selu, gasi sijalice kad nije u sobi da bi štedela struju, daje puno para u dobrotvorne svrhe… Sa braćom i sestrama je ostala u odličnom odnosu, čak i sarađuju. Trenutno je najveća muzička zvezda jer su svi njeni savremenici prestali da rade (The Beatles) ili su propali (Majkl Džekson, Jenet Jackson i Prince) – ona je jedina opstala.
Nema kuće na ovom svetu gde se bar jednom nije spomenulo njeno ime ili čula njena pesma. Današnji umetnici mogu samo da sanjaju o njenom uspehu. Kraljica popa će još dugo harati top listama i koncertnim dvoranama, još će ona nas zaprepastiti svojim delima.

Poslednja izmena:
madonna_3157472.jpg

Poslednja izmena:
Ajde napišite po vama idealnu setlistu koju biste voleli da gledate na koncertu. z:D
Da bude oko 2h, znači 20-ak pesama, 25 max! I raspored... kojom da počne kojom da završi koncert itd.
I mislite o tome da nisu sve pesme za koncerte, npr. Justify My Love je savršenstvo ali nije za live.
Aj ja ću prvi...

Ajde napišite po vama idealnu setlistu koju biste voleli da gledate na koncertu. z:D
Da bude oko 2h, znači 20-ak pesama, 25 max! I raspored... kojom da počne kojom da završi koncert itd.
I mislite o tome da nisu sve pesme za koncerte, npr. Justify My Love je savršenstvo ali nije za live.
Aj ja ću prvi...

Uf pa tesko..Nisam siguran da ce pevati Vogue na sledecoj turneji, znam koliko je smorila ta pesma.:mrgreen:
Voleo bih da na novoj turneji koncert bude podeljen u 2 dela sa starim hitovima i drugi deo da bude sa novim, urbanijim zvukom :ok:
Ovako nesto bi izgledala moja lista :)

1. Like a virgin
2. Express Yourself
3. Into the groove (Ali sa nekom modernijom i brzom varijantom)
4.Like a Prayer
5.Holiday
6.Borderline (S&S verzija)
7.Everybody
8.Vogue (Ako moze da se ponovi ono savrsenstvo sa S&S :worth: )
9.Human nature
10.Erotica (Connfesions tour verzija)
11.Lucky star
------------------------------------------------ Kraj I dela koncerta.

12. Frozen
13. Music (Remix neki,ne svidja mi se nesto narocito original S&S verzija je :worth: )
14. Sorry
15. Give ti me :zurka:
16. Die another day
17. 4 minutes
18.Hung up
19.Jump
20.Celebration :zurka:

1.Borderline
2.into the groove
3.burning up
4.material girl
5.lucky star
6.dint tell me
7.express yourself
8.live to tell
9.true blue
10.la isla bonita
11.papa dont preach
12.vogue

13.secret
14open your heart
15bad girl
16erotica
17.paradise

18ray of light
19 nothing really metters

20impressive instant
21hung up
22nothing fails
23mother and father
24rescue me
25justify my love
26nobodys perfect!

Pa Madonnu kopiraju... Lenny Kravitz je napisao muziku za Justify My Love... A Madonna delimično tekst.

a vogue..citao sam komentare gde ej ovaj Meclaren izjavio nesto ufazonu kao madonna je gledala moj nastup kao video je u bekstejdzu i u sledecm trenutku svi su igraci presli u njen tabor igrali uz njen vogue koji je izasao godinu dana posle ove pesme deep in vogue..M is bithc again!

a vogue..citao sam komentare gde ej ovaj Meclaren izjavio nesto ufazonu kao madonna je gledala moj nastup kao video je u bekstejdzu i u sledecm trenutku svi su igraci presli u njen tabor igrali uz njen vogue koji je izasao godinu dana posle ove pesme deep in vogue..M is bithc again!

"I found myself on the same bill as Madonna at some Greenpeace concert and I remember her watching my dancers voguing from the side of the stage," he said.

"A few weeks later she had stolen all my dancers, brought out her own single and carried it over into the mainstream. The cheek of her!" Malcolm McLaren.

Evo sta je jedan Madonin fan rekao :confused:

I'm a Madonna fan, but I hate to break it to all the Madonna lovers: the woman steals EVERYTHING. This one's pretty blatant, but the worst example by far is "Justify My Love." Listen to Public Enemy's "Security of the First World." I bet you'll recognize it right away. And she did NOT get permission to use it, btw. She's been sued about a thousand times for stealing other peoples' stuff...But like Picasso said, "Bad artists copy. Good artists steal."

Back