Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Slažem se, zato kažem navodno bila sa njom. ;)
Pa i Gaga i Katy Perry su bisexualke... :roll:

I ja sam 100 puta "napuštao forum". :lol:

Ma one su sve po potrebi , samo sto posle placu i kukaju kako su to uradile u stanju afekta , ocaja , bila im je potrebna uteha,...bla,bla,....stav a la Britni kad god zeli da skrene paznju ili povrati popularnost. Samo sto nijedna nema moooda da stoji iza svojih postupaka ili da uradi nesto sto provereno ne garantuje odobravanje ili uspehz:)

lachapelle2-1.jpg

ova prva slika jeeeee aaaaaaaaaaaaaa moram u WC aaaaaaaaaaaaaaaa

b0230.gif

Omg! Sta sam propustila od kada me nema na forumuz:D
E jesam li vam ikada rekla da vam je tema ako ne racunamo ovo sada tako coool. Ovde vlada neka pozitivna energija i tesko ko moze da vas izbaci iz takta.
inace mi se dopadate jer me podsecate na Madonu do sredine 90tih. B

Da! Sad smo štreberi, a u tridesetima k urve! :zurka:

z:D kazem ja, mora da sam nesto propustila . Veceras ste svi raspolozeni :ok:
b0238.gif

b0230.gif

E jesam li vam ikada rekla da vam je tema ako ne racunamo ovo sada tako coool. Ovde vlada neka pozitivna energija i tesko ko moze da vas izbaci iz takta.
inace mi se dopadate jer me podsecate na Madonu do sredine 90tih.
B

b0238.gif

Nisi nam rekla, evo tek sada :flert:
Dobrodosla si u nas klub :D

b0230.gif

inace mi se dopadate jer me podsecate na Madonu do sredine 90tih. B

b0238.gif

daaaaaaaaaaa ja inace mrzim da pisem po forumima ali ovde je tako cool :DDDDDDDD

sad slucajno cujem iz druge sobe pesmu natalije iz trik X kako epva neku pesmu pevam i bolje izgledam od MAdonne haahhahah idiot
a kad smo kod novokomponovanih pevacica nzm da li znate za Dunju Ilic,,sa njom sa razgovarao preko fejsa i rekao sam joj Pa dunja ti si nasao madonna i ona se mukica odusevila hahahahaha

sad slucajno cujem iz druge sobe pesmu natalije iz trik X kako epva neku pesmu pevam i bolje izgledam od MAdonne haahhahah idiot
a kad smo kod novokomponovanih pevacica nzm da li znate za Dunju Ilic,,sa njom sa razgovarao preko fejsa i rekao sam joj Pa dunja ti si nasao madonna i ona se mukica odusevila hahahahaha

Baš si okrutan prema Dunjici (no comment za ovu pojavu), ipak je ona nova JK, koja je naša Madonna. :mrgreen:

Dunja Ilic je takav retard :bljak: Samo je za jednu stvar :D

deco ja odoh i imam jedan lep predlog za sve...ako nam MAMA :D dodje ponovo u beograd sa nekom turnejom tipa (never die tour 2012 :D) da idemo zajedno da je gledamo kako skace hahahaahah
Madonna_Stencil_by_DreamDateLenin.jpg

Back