cronwel
Aktivan član
- Poruka
- 1.664
Pa imala je, navodno, sa Sandrom Bernhard.
![]()
![]()
Qq majko...
ma lizala je ona kao i svi u hollywoodu ali nije lezbejkaaaaaaa...sto kaze moja drugarica metalka sve sto je popularno madonna radi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
![]()
Qq majko...
ee da vam kazem i ovo u prvoj godini gimnazije...koja je btw jeddna od najstarijih u srbiji..bilo predavanje o Madonni u svecanoj sali gde su prisustvovali svi profesori direktori i djaci...ja naravno nisam jer sam tad za madonnu znao samo da peva frozen kojeg sam se i plasio od malena hahahahaha...i da najzesca je fora bila kad sam ja kao poceo da slusam madonnu i ide na tv insert pesme vogue za neku emisiju i sestra mi kaze(koja je zamrzela madonnu zbog mene tj obe imam ih dve)evo ti je madonnina pesma a ja kao sta to ona peva....nisam znao vogue bozeeeeeeeeeeeee treba me ubiti

![]()
![]()
Qq majko...
zar ti mislis da to ne bi bilo malo ubedljivije? Na prvoj slici je scenski nastup a to ne racunam ali ovako se nigde ne ljube. Mislim da njen brat uopste od njenih navodnih lezbo veza ne bi mogao da profitira da su one zaista postojale. stA JE TU SMESNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :d
alo covece pa to je Madonazar ti mislis da to ne bi bilo malo ubedljivije? Na prvoj slici je scenski nastup a to ne racunam ali ovako se nigde ne ljube. Mislim da njen brat uopste od njenih navodnih lezbo veza ne bi mogao da profitira da su one zaista postojale.
Madoni bi one bile slag na tortu. Ne kazem da nije probala , ali pre mislim da je ona samo nadarena da pise lepe price jer poznaje zivot .
Pricaj! Jaoooo ljudi vratile ste me 10 puta na forum, nikako da se odjavimznaci ne zelite da vam pricam i anegdortu za LIKE a prayer hahahah![]()
alo covece pa to je Madonazar ti mislis da to ne bi bilo malo ubedljivije? Na prvoj slici je scenski nastup a to ne racunam ali ovako se nigde ne ljube. Mislim da njen brat uopste od njenih navodnih lezbo veza ne bi mogao da profitira da su one zaista postojale.
Madoni bi one bile slag na tortu. Ne kazem da nije probala , ali pre mislim da je ona samo nadarena da pise lepe price jer poznaje zivot .
Pricaj! Jaoooo ljudi vratile ste me 10 puta na forum, nikako da se odjavim

ajde napustajte forummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm na ucenje
Sad kao i ja treba da okačim slike?
![]()
![]()
Da si ti živ i zdrav... posle NG ću ja...