Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Za Blake:
3960043226_2323436dfd.jpg

1. Oprah Winfrey - $315m (€258m)
2. Beyonce Knowles - $87m (€71m)
3. James Cameron - $210m (€172m)
4. Lady Gaga - $62m (€51m)
5. Tiger Woods - $105m (€86m)
6. Britney Spears - $64m (€52m)
7. U2 - $130m (€107m)
8. Sandra Bullock - $56m (€46m)
9. Johnny Depp - $75m (€61m)
10. Madonna - $58m (€47m)

The Material Girl još uvek ne želi da svoj tron preda mladim zvezdama, poput Lady GaGe ili Britney Spears. Pedesetdvogodišnja pop kraljica je imala četvrtu turneju sa najvećom zaradom u 2009. godini, koja joj je donosila 6 miliona dolara za veče i 138 miliona dolara ukupno. Tribute epizoda FOXove serije "Glee", u kojoj su izvedeni njeni najveći hitovi, samo je utvrdila njen visok status na listama najuticajnijih ličnosti planete.

Status na listi: 10
Vrednost u 2010: $58.0 mil
Kategorija: muzičari
Status na webu: 4
Status u medijima: 3
Status na TVu-radiju: 16
Status u društvu: 33

*Madonna je 2009. bila na 3. mestu, 2008. na 21., 2007. na 3..

Maripol je poznata stilistkinja i fotograf koja je zaslužna za Madonnin izgled u početnim godinama karijere kraljice popa. Ona je "krivac" za Madonnin izgled u, recimo, spotu za "Lucky Star", kao i za naslovnicu albuma "Like A Virgin".

Da li se još čujete sa svojim bivšim mušterijama?
Čujem se sa Debbie Harry. Madonna, sa njom sam zaista retko u kontaktu, jer je ona uvek negde po planeti. Videla sam je u Kanu i stvarno mi nedostaje, ali čudno, nedostaje mi moja stara mala Madonna. Ako imam želju da razgovaram sa njom, pošaljem joj e-mail. Zaista se divim onome što sada radi u Africi, stvarno se zalaže i to je sjajno. Uvek sam u njoj videla veliku duhovnost i nisam pogrešila u proceni kada je to u pitanju. Ona jednostavno nikada ne staje.

thefader.com

A španski glumac Antonio Banderas govorio je o vremenu kada se sviđao Madonni, ranih '90-ih.

“Da, pominjala je to, mada mi nije stalno ponavljala. Moglo je da bude opasno, da sam ja drugačije mislio. Nikada se ništa nije desilo. Nikada.
Kada sam prvi put upoznao Madonnu, ona je bila zvezda na turneji (Blond Ambition), a ja sam bio radnik glumac, koji je platio da je vidi. Radili smo zajedno na "Eviti" i ona je bila apsolutno posvećena svojoj ulozi. Čak i danas, to mi je čudno. Video sam je na dodeli Oskara. Pozvala nas je na žurku u svojoj kući - samo zamislite mene, Roberta De Nira i Micka Jaggera kako igramo uz neku uvrnutu muziku".

Ćerka kraljice popa, Lurds Leon iliti LOLA, pokrenula je sopstveni fashion blog (materialgirlcollection.com/blog/), na kome će se baviti modnim kretanjima i trendovima sa stanovišta jedne četrnaestogodišnje devojčice.

Simptaična Lola ipak nije samo obična devojčica, jer je nedavno postala kreativni direktor nove modne linije za mlade koju je pokrenula zajedno sa svojom mamom, pod nazivom Material Girl, koja će se uskoro naći u prodaji, a inspirisana je upravo stilom koji je Madona promovisala davnih osamdesetih. Lola upravo preko svog bloga pored svojih razmišljanja i stavova o modi, promoviše novu modnu liniju koja se prodaje u robnim kućama Macy’s.

Back