Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kako vam se sviđa Madonna iz 2000ih? Kako se prilagodila, jel drži korak sa drugima ili još uvek diktira trendove?
Mislim da je ona uspela tu gde Majkl nije, ali to je, kod njega, duga i komplikovana priča.

Meni se generalno sviđa. Samo što je 80ih i 90ih bila nešto jača i uticajnija.

madonna-y-jesus-luz.jpg

Ona se prilagodila, ali je jedinstvena... I i dalje dobro izgleda. Gle kakvog je tipa navatala...:) Kad ce Lady GaGa ili Beyonce takvog da nadju :)

Kako vam se sviđa Madonna iz 2000ih? Kako se prilagodila, jel drži korak sa drugima ili još uvek diktira trendove?
Mislim da je ona uspela tu gde Majkl nije, ali to je, kod njega, duga i komplikovana priča.

Svidja mi se.Lepa,zgodna,k'o i uvek...:lol: Problem sa Madonnom u zadnje vreme je shto ona prati druge,umesto da oni prate nju...

Nije mi nešto,al ostarila je.

Od 2000te je promenila svoj stil i u muzici i u oblacenju i uspela da ostane na vrhu. Za tako drasticnu promenu treba imati hrabrosti. Svidjaju mi se njeni albumi, neki je naravno bolji neki losiji, ali sve u svemu mislim da je neko drugi uradio to sto i ona da bi nestao sa muzicke scene.

Od 2000te je promenila svoj stil i u muzici i u oblacenju i uspela da ostane na vrhu. Za tako drasticnu promenu treba imati hrabrosti. Svidjaju mi se njeni albumi, neki je naravno bolji neki losiji, ali sve u svemu mislim da je neko drugi uradio to sto i ona da bi nestao sa muzicke scene.

Pa da... Na primer, 2003. je snimila album American Life koji je anti-war, na kome između ostalog i repuje, a za 2 godine, 2005. nešto totalno drugačije -
Confessions On A Dance Floor koji je disco, elektro... Ko je to očekivao? Otkud je znala kako će klinci da reaguju na disco album... :D

Back