Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Oduvek sam volela Madonnu i divila se njenoj otvorenoj seksualnosti. Bila sam isuviše mlada kada je izašla knjiga 'SEX', ali kada sam je videla, pomislila sam: 'Wow'.
Ako je tako želela da se izrazi, onda u redu. Da li bih i ja pokušala tako nešto? Pa, nikad se ne zna..."
Leona Lewis, Digitaly Spy
Madona je definicija glipe kucke u tom intervjuu sa Letermanom. Inace jedna i od mojih omiljenih epizoda Late show with Letterman.
A nakon sto sam odgledala taj intervju, ubedjena sam da su se Madona i Dejvid jos pre bas druzili i van studija.
Ne znam zasto kazes da je Madonna "glupa kucka"![]()
Zato sto je Dejvid vispreniji i nepredvidljiviji od nje neuporedivo.
:]
Znam taj citat, jednom sam ga napisala na teensima, korigovano doduse i verifikovano kaobajagi da je od mene :O
Ovaj, rekla sam da je kucka samo u ovom intervjuu, i to u pokusaju. Inace i nije bas.
Potajno je volis, ali neces da priznasSlusam je,a ne volim je. Volim Billy Idola.
Zato sto ona stalno menja imidz i nikad se ne ponavlja. Uvek ima sveze ideje i zato toliko traje.Kada sam gledala njene spotove nisam je prepoznala sa crnom kosom
To volim da cujem. Poslusaj njene albume iz 80-ih i pocetkom 90-ihSalim se, dobra je Madonna. Ja volim '80s
Madonna:
"I'm tough, I'm ambitious, and I know exactly what I want. If that makes me a bitch, okay".
You can be ambitious without being rude and tough.![]()