Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e, u vezi sa koncertom ...
jel zna neko jel ima na nekom sajtu da se nadje tj. nadju videi i fotografije koji su isli na bimu za vreme show-a ??
recimo za die another day, dok su ovi bokseri na sceni, iza ide video madonne u ringu ....
ali, ne koncertni video, ako razumete xD

Muzički producent David Foster pomenuo je Madonnu u intervjuu za Popeater:

"Radeći s Madonnom je za mene bilo jedno neverovatno iskustvo. Ona je takav profesionalac, nikad ne kasni, njen elan je fantastičan. Sjajno smo se proveli, napisali smo i jednu pesmu, 'You'll See', koja se našla na albumu najvećih hitova"

Fabien Baron, režiser spota za "Eroticu", dao je intervju magazinu Hint:

"Kada sam upoznao Madonnu po prvi put, to je bilo u njenom domu u Central Parku. Razgovarali smo o knjizi 'Sex', na kojoj je trebalo da sarađujemo. Bilo je prijatno, ali i neprijatno u istu ruku, vrlo zanimljiv osećaj. Ona je vrlo nametljiva i tačno zna šta hoće. Pravi je znalac i uvek ima mišljenje o svemu, a to je čini genijem. Praktično vas guta - a vama o ne smeta, čak se i zabavljate. Postojalo je neko neizrečeno zavođenje. Bio sam vrlo mlad, a i ona je, i bila je prelepa. Bila je to nezaboravna era, izdala je tu knjigu u najboljem mogućem trenutku. Imala je takvu želju. Neki ljudi žele da podignu kamen i vide šta je ispod njega. Ona je u stanju da ode na plažu punu kamenja i da podigne svaki od njih"

sex14-1.jpg

Američka pop diva Madona je juče u selu Činkota, 15 kilometara od glavnog grada Malavija, svečano označila početak izgradnje škole za devojčice koju finansira njena fondacija. Pedesetjednogodišnja pevačica presekla je vrpcu i posadila drvo na mestu na kome će biti podignuta škola za 500 devojčica te male siromašne zemlje na jugoistoku Afrike. Ceremoniji je prisustvovalo i četvoro Madonine dece, od kojih je dvoje, Dejvid i Mersi, usvojeno u Malaviju. Izgradnja škole trajaće dve godine i koštaće 15 miliona dolara. "Odrastajući u privilegovanoj sredini, obrazovanje sam shvatala zdravo za gotovo, ali dolaskom u Malavi naučila sam puno toga, a naročito da cenim ono što život pruža", kazala je Madona, ističući da želi da siromašnim devojčicama u Malaviju omogući da steknu obrazovanje. "Shvatila sam koliko su zaslužile da se obrazuju i najbolje što mogu da učinim je da izgradim školu, jedinstvenu školu koja će dati buduće žene lidere, naučnike, advokate i lekare".

Ma da ako govorimo o starijim pesmama a za ove nove totalno razocarenje ,komercijala ubila sve, vise cak nije ni originalna, na veliku zalost.Ali staces pare cine cuda.

Dragi citaoci,
Nakon vise od dve godine, odlucili smo se na ovaj hrabar potez, cak i medju Madonninim sajtovima... U nedostatku kvalitetne literature i clanaka o Madonni na srpskom jeziku, resili smo da prekinemo sa cekanjem, i da to stvorimo sami. Rezultat je pred vama - u pitanju je prvi magazin o Madonni na srpskom jeziku - koji smo nazvali po jednoj od nasih, a nadamo se i vasih pesama, SECRET GARDEN. Za dizajn je, naravno, zasluzan Luka, dok su autori tekstova moja malenkost, Andjelija, Milos, Neda, Michel Petkovic itd. a tu negde su i Madonnini citati i tekstovi... Nadamo se da ste ostali iznenadjeni, medjutim, iznenadice vas i cinjenica da ovaj webzine nece imati redovan datum izlaska. Pouceni iskustvom stvaranja prvog broja, shvatili smo da ce rokovi tesko funkcionisati, stoga je bolje ovako. Bice to uvek iznenadjenje. :)
Nadamo se da cete uzivati, i da ce ovaj magazin uskoro zameniti ICON u vasim srcima, s obzirom da i on sve vise manjka u sadrzajima.Nadamo se i da cemo se druziti jos godinama.

Naravno, nadamo se i vasem doprinosu - budite deo nase virtuelne redakcije - vas doprinos nece biti zanemaren. Znate nas mail, pa ako ste zainteresovani...

Jos jednom, hvala vam na vernosti,

i hvala Madonni na svemu...

Vas Madonna Serbia Team

Kod:
http://www.*************/?tizygxtj2yr

Back