Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
"I’m five-foot four-and-a-half-inches - that’s actually average. Everything about me is average. Everything’s normal, in the books. It’s the things inside me that make me not average."

tumblr_lwgpb6GlkA1r18azjo1_500.gif

"When I’m dead, they’ll probably kiss my ass. Isn’t that how it works?"

tumblr_m17gxjhzCH1r0jd3uo1_500.gif

Na zalost jedino tad ce neki poceeti da shvataju sta ona znaci i tek tad ce da gledaju njenu umetnust! Sada je samo old whore...

“I protest the conviction and sentencing of Pussy Riot to a penal colony for two years for a 40 second performance extolling their political opinions. Even if one disagrees with the location or how they chose to express themselves, the sentence is too harsh and in fact is inhumane. I call on all those who love freedom to condemn this unjust punishment. I urge artists around the world to speak up in protest against this travesty. They’ve spent enough time in jail. I call on ALL of Russia to let Pussy Riot go free.”

MadonnaPussyRiotPA090812.jpg

Kako je ovde posebna... Kao takvu sam je zavoleo.

Sinoc na partiju se ponovilo ono sto se muzike tice, tek po koja pesma od Madone. Ne mogu da kazem da sam se lose proveo, ali onog stvarno treba smeniti. Ono sto je dobro je da sam dobio primerak MDNA standardno izdanje, pa mi je sve bilo super :)

Kako je ovde posebna... Kao takvu sam je zavoleo.

Sinoc na partiju se ponovilo ono sto se muzike tice, tek po koja pesma od Madone. Ne mogu da kazem da sam se lose proveo, ali onog stvarno treba smeniti. Ono sto je dobro je da sam dobio primerak MDNA standardno izdanje, pa mi je sve bilo super :)

Srećniče!!!
Budala jedna, nema pojma.
Ja bih plej listu napravio da fanovi polude i treba da se pusti i njen glas sa koncerata, imam utisak da on i ne zna ni jednu verziju pesme osim one na albumu.

KRALJICA! Jedino ona sme ovako javno da se izrazava. Boli je uvo cak i kad joj prete da ce je ubiti! Lako je npr onoj Gagi da se zalaze za Gay zajednicu u USA tamo gde to moze svako da vidim dal bi smela da uradi u Rusiji ono sto je M pre par dana!

Back