Copy/paste sa mog statusa na FB mrzi me da kucam dva puta

Sta koga interesuje neka pita
Sta reci - dobra baba, a i dobre joj sise

Mada nije skidala brus
I dalje ulazem zvanican protest sto na set listi nije bila ni jedna pesma sa "Ray of Light" albuma, ali s obzirom na kvalitet prikazanog oprosticu joj - ovaj put :-D
Najveci utisak na mene je ostavila potpuno neocekivana interpretacija "Like a Virgin" - ona sama na sceni sa pijanistom i doticna pesma otpevana kao balada. Sramo...ta me da priznam ali mi je trebalo malo vremena da ukapiram o kojoj se pesmi uopste radi

Za ovaj nastup sve pohvale oborila me je s nogu...
Pored ove pesme sjajno izvodjenje "Express Yourself" sa dodatkom Lady Gaginog hita "Born This Way"... Svidelo mi se i "Open Your Heart", "Masterpiece" - kada mi suze nisu krenule, mislim jesu da se ne lazemo

Treca cetvrtina koncerta mi je koncepcijski bila najjaca - "Vogue", "Candy Shop", "Human Nature" i "Like a Virgin"... I ovde povlacim rec za odabir "Candy Shop"

"Vogue" je sama po sebi mocna pesma, jos kako ju je ona izvela ovaj put sva sam se najezila - od garderobe, preko ulaska na scenu, koreografija i interpretacija same pesme... Uh...
I onda veliko finale sa himnom nad himnama "Like a Prayer" - a i otpevana je kao himna, sa sve horskom pratnjom. I na kraju "Celebration" i to originalna verzija a ne remiks, za potpuni utisak...
Sta da vam kazem vredelo je svaki cent... Dva sata stala nije, plus sto je stalno bila na onim stazama sto idu u publiku sa sve plesacima... Tu i tamo je nesto otpevala na bini...
Vise mi se dopada nego njen nastup 2009. na "Sticky & Sweet" turneji u Bg. Ona izgleda mnogo prirodnije (da ne kazem normalnije, ono 2009. da se uplasis kada je vidis). I nekako mi je bilo sa vise duse i smisla, ispricala je pricu... Sve pohvale, jos jednom je dokazala da joj nema ravne - niti ce biti u nekoj skorijoj buducnosti...
Long live the Queen