Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
- Liz Rosenberg

A kreteni, hejteri su vec dosli na koncert sa spremljenim transparentima!
304700_411837958851856_537398680_n.jpg

Sto me sve to podsetilo na Srbiju... Grozno. Mada ovde takvi nemaju mogucnosti da udju na takav dogadjaj da bi vredjali, nego bi palili grad.

Previse su svi poceli da je mrze i pljuju! Ne mogu vise da otvorim ni jedan sajt a da ne procitam nesto ruzno na racun M! :roll:
Novine Blic su vrhunac sljama :bljak: Svaki ali bukvalno SVAKI clanak o M pise ocigledno neki hejter koji kopira tekstove stranih novinna koji takodje uvek pisu lose o M
Ovo je vrhunac! Najvise volim ove "strucnjake" koji ce da govore sta bi bilo najbolje za nju :roll:

Poslednja izmena:
Malo mi je cudno da ih je obezbedjenje pustilo sa pripremljenim transparentima takve sadrzine. To kod nas ne bi proslo a kamo li u civilizaciji. Pri tom, ako se sprema organizovno da se ovako nesto uradi, policija to uvek, ali uvek zna i preduzme mere.
Idem sutra za Bec pa cemo da vidimo...

"The show cost Madonna close to a million dollars to produce. "

Ovo kad vidim smuci mi se, a nije prvi put. Jadna, sigurno je morala da uzme kredit u banci da bi platila milion.
Pa je li ova Liz normalna, koncert da je kostao i 100 miliona, Madonnin dzep to ne bi osetio...
Mnogo me nervira po pitanju para, mnogo ih voli.

Playing the Olympia was a magical moment for me and it was real treat to do this special show for my fans and be so close to them. Unfortunately at the end of the show – after I left the stage – a few thugs who were not my fans rushed the stage and started throwing plastic bottles pretending to be angry fans. The press reports have focused on this and not the joyous aspect of the evening. But nothing can take away or ruin this very special evening for me and my fans. When I looked out in the audience, everyone I saw had a smile on their face. I look forward to having this wonderful experience again.
- Madonna

Ekipa iz Beca kaze da je koncert milion puta bolji uzivo nego na snimcima! Da snimci ne mogu da sude! :D Uglavnom ih je Guy sve slikao, stalo su se nase zastave videle tamo na ekranima :D

Pricala je i o nastupu u Parizu. Rekla je da ona daje svoju krv i dusu za svaki show i da je pravi fanovi nikad ne bi onako pljuvali :(

306438_3998730879708_1356633559_n.jpg

Poslednja izmena:
Copy/paste sa mog statusa na FB mrzi me da kucam dva puta :lol: Sta koga interesuje neka pita :p

Sta reci - dobra baba, a i dobre joj sise :) Mada nije skidala brus :p
I dalje ulazem zvanican protest sto na set listi nije bila ni jedna pesma sa "Ray of Light" albuma, ali s obzirom na kvalitet prikazanog oprosticu joj - ovaj put :-D
Najveci utisak na mene je ostavila potpuno neocekivana interpretacija "Like a Virgin" - ona sama na sceni sa pijanistom i doticna pesma otpevana kao balada. Sramo...ta me da priznam ali mi je trebalo malo vremena da ukapiram o kojoj se pesmi uopste radi :p Za ovaj nastup sve pohvale oborila me je s nogu...
Pored ove pesme sjajno izvodjenje "Express Yourself" sa dodatkom Lady Gaginog hita "Born This Way"... Svidelo mi se i "Open Your Heart", "Masterpiece" - kada mi suze nisu krenule, mislim jesu da se ne lazemo :)
Treca cetvrtina koncerta mi je koncepcijski bila najjaca - "Vogue", "Candy Shop", "Human Nature" i "Like a Virgin"... I ovde povlacim rec za odabir "Candy Shop" ;) "Vogue" je sama po sebi mocna pesma, jos kako ju je ona izvela ovaj put sva sam se najezila - od garderobe, preko ulaska na scenu, koreografija i interpretacija same pesme... Uh...
I onda veliko finale sa himnom nad himnama "Like a Prayer" - a i otpevana je kao himna, sa sve horskom pratnjom. I na kraju "Celebration" i to originalna verzija a ne remiks, za potpuni utisak...
Sta da vam kazem vredelo je svaki cent... Dva sata stala nije, plus sto je stalno bila na onim stazama sto idu u publiku sa sve plesacima... Tu i tamo je nesto otpevala na bini...
Vise mi se dopada nego njen nastup 2009. na "Sticky & Sweet" turneji u Bg. Ona izgleda mnogo prirodnije (da ne kazem normalnije, ono 2009. da se uplasis kada je vidis). I nekako mi je bilo sa vise duse i smisla, ispricala je pricu... Sve pohvale, jos jednom je dokazala da joj nema ravne - niti ce biti u nekoj skorijoj buducnosti...
Long live the Queen :)

Back