Blake
Domaćin
- Poruka
- 4.230
A neke strane novine napisale kako je vec odrzala koncert juce

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Konacna offical lista
Act of Contrition / Girl Gone Wild
Revolver
Gang Bang
Papa Don’t Preach
Hung Up
I Don’t Give A
Best Friend / Heartbeat (INTERLUDE)
Express Yourself
Turn Up The Radio
Give Me All Your Luvin’
Open Your Heart
Masterpiece
Justify My Love (INTERLUDE)
Vogue
Candy Shop
Human Nature / Erotica
Like A Virgin
Nobody Knows Me (INTERLUDE)
I’m Addicted
I’m A Sinner
Like A Prayer
Celebration

Pih... Treci set mi je fantastican Erotica i Human Nature plus JML jeeeeeeeeeeeej. Poslednji isto nije los, drugi mi je njesraaa, prvi je bzv jer je GGV samo interlude, tj. nece je stvarno pevati. Nema Love Spent??? Stvarno je debil. Nervira me uzasno. I slike su fantasticne i kostimi i sve, ali nema ni jedne balade osim Masterpiece. Verovatno ce to biti na sledecoj turneji kada ne bude mogla da skace i djipa...
Nesto imam utisak da ce me razocarati. Sve ovo ce pevati vise na plejbek. Uf sto me nervira, ali jedva cekam da vidim.![]()

Zasto ti se ne bi svidela turneja?I lista je 100% offical jer su probe vec odrzane i svi znaju koje pesme izvodi
![]()
Ne znam, one puske, ovo grandovsko sarenilo sto sam video dok peva EY i GMAYL, pa revolver, pa radio... PA NO-LOVE SPENT...
Svejedno, ne sumnjam, i svidece mi se kad odgledam kako je ona to do poslednjeg detalja odradila.
Ali isto tako ne sumnjam da ce Confessions ostati #1.

Glupo je da sudimo na osnovu LQ klipvova cak ni ne vidimo full sliku nego jedva nesto
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()