Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
It gaves me fever.

BitmapQ78.jpg

madonna_001_012409.jpg

500x365.jpg

Poslednja izmena:
Tako je,
Madonna got no boundries and no limits.
There's no beginning and no ending,
to je bila Oskar zurka, naravno da je morala da fascinira svojim izgledom
(ona se time hrani).

I'm not religious, but I feel so good.
Poenta je da ona ne zeli da oponasa ono sto joj drugi namecu i za sta drugi smatraju da je vera. Ona to radi na svoj nacin i dosta je religioznija nego oni koji misle da to jesu. Religioznost ne znaci ici u crkvu i ne prozivati papu na koncertu.

Je l moze neko da mi objasni kakva je to globalna muzicka svest kada oni retardirani spotovi imaju 400 miliona otvaranja? Ono je cist kic, ponekad pustim jer je kao popularno i muka mi je. Postoje mnogo kvalitetnije stvari, ali izgleda da je ljudima najbitnije da neki klinac cvrci ili neka devojka nosi haljinu od mesa. Npr Spanish lesson sa S&S bi trebalo da ima vise od svih tih egzibicija, a ima samo nekoliko hiljada.:dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand: Kvalitetnije stvari i da ne spominjem, a vrlo su malo gledane.
Jedino ako Madonini fanovi toliko kvalitetno provode vreme da ne idu na youtube.
Ali ne moras da budes fan da vidis kako su neke stvari savrsene, ne znam zasto je ljudi mrze? Dosadila im njena istrajnost i borba? Smeta im sto ima toliko iskustva i sto oseca mladost i bolja je od onih koji je imaju?

016559_1.jpg

Slazem se sa tobom u svemu. Vidim da je VEVO otvorio Madonin kanal na youtubeu pa dodaju sve spotove po redu, mada citsto sumnjam da ce neki video sad imati nesto puno miliona.
Inace juce citam da je na nekoj nanovijoj anketi za Poznate licnosti kojie ne podnosimo Madona u top 10. :confused: :confused: I uglavnom su komentari kao ajde baba smaras, dosadna si, doslo je vreme Lady Gage nisi vise nista, itd, sa cudjenjem citam te komentare.
Bas bih voleo da Madona sad snimi neku takooooo dobru komercijalu da ih sjjebe sve. :evil:

Pa madonnini i spotovi nisu gledani na YT jer se stalno skidaju i ponovo stavljaju iz nepoznatog razloga ali jedan od tih razloga je taj da bi otisli na Madonin sajt i pogledali spotove

Not only the long-awaited Blond Ambition Tour is now set for release on both DVD and Blu Ray but also the whole Virgin Tour concert and a remastered Girlie Show!
These are new releases Warner had been working on since a while, and time has finally come to hit the stores.

Sve, sve ali nikakve novosti o novoj muzici . :dash:
Madona progovori!!!

Madonna "can't wait" to get back in the studio and start work on her next album.

The 52-year-old singer - who has not released an LP since 2008's 'Hard Candy' - will begin laying down new tracks as soon as she has finished directing her latest film 'W.E.'.
Her manager Guy Oseary wrote on twitter: "the update is that Madonna cant wait to get into the recording studio ... This will happen as soon as she finishes the movie she directed... (sic)"
He also shot down rumours she is going to be making an appearance at the Grammy Awards this weekend or that a live DVD release is in the pipeline.
In another post, he added: "madonna will not be at grammys. I have no idea where the rumor of a live dvd box set is coming from. Im not against doing it ... just not true (sic)"

In December, Madonna revealed she was ready to make a comeback with some music she can "dance" to and was looking for the "sickest" people to work with.

She said: "It's official! I need to move. I need to sweat. I need to make new music! Music I can dance to.
"I'm on the lookout for the maddest, sickest, most bad a*s people to collaborate with. I'm just saying."

citam cesto knjige o antihriscanstvu kao i o samom hriscanstvu..o Novom svetskom poredku itd..uu kom se naravno pojavljuje i Madonna kao jedan od najvecih uticaja na mlade ljude u protekilh 30 godina.Evo sta kaze Svestenik Anderj Gorbunov u svojoj cuvenoj knjizi Tajna zveri u odeljku o rok i pop muzici koja ne povoljno utice na svest i um mladih ljudi:

Карактеристично је да једна песма популарне америчке певачице Мадоне садржи
следећу скривену поруку коју прихвата подсвест слушалаца (снимљена је методом обрнутог
звучања): "Ја се трансформишем у греху" (песма "Попут девице").238 То још једном потврђује
наш закључак о тежњи сила таме да остваре трансформацију човека у звер.

Sta vi mislite o povezanosti madone sa ovakvim stvarima?

Mislim da mnogo seru. To mislism :D
Svuda svako trazi neka ''skrivena znacenja'' :roll: A pritom nemaju pojma da li je to istina ili ne.
Isti slucaj je i sa nama kad pricamo ''Madona je oim htela da na postakne na ovo ili ono'' i da to tvrdimo a nemamo pojma dal je to bila njena namera, ili je mozda samo lupila taj stih u pesmi i mi kao nasli znacenje. Tako da ne verujem u to.
Kad cujem povezivanje Rihane, Lady Gage, Beyonce, Madonne i ostalih sa Iluminatima dize mi se i ovo malo kose na glavi.

Back