Man In The Mirror
Poznat
- Poruka
- 7.110
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa meni osobno nista spektakularno jer je ne gledam kao neko vise bice.....da nije nas ne bi ni nje bilo, ali ono bila je ok, zezala se, vidi se da se zabavlja i to je to
Je l' vam se promenila percepcija o njoj posle koncerta, naročito vama iz fan pit-a?
Mislim, je l' vam nekad bila Madonna Ikona, a sada mala žena od velike slađa () pored koje ste stajali 10m daleko?
Koliko dana posle koncerata niste mogli da verujete da ste je videli?![]()
pa meni osobno nista spektakularno jer je ne gledam kao neko vise bice.....da nije nas ne bi ni nje bilo, ali ono bila je ok, zezala se, vidi se da se zabavlja i to je to![]()

nadam se da je uzivo pevala ovde
(Sem vriska, naravno.
)

Meni jeste uzvišeno biće trenutno, jer sam opet opsednut Ray Of Light-om.![]()
Mislim da jeste. I zvuči super.(Sem vriska, naravno.
)
Lepo joj stoji ova extra long kosa...
Evo nove izjave![]()
''I need to move. I need to sweat. I need to make new music! Music I can dance to. I'm on the look out for the maddest, sickest, most bad ass people to collaborate with. I'm just saying''...... - Madonna

ma kakvo uzviseno bice ona je samo fuxa da ne kazem ***** kojoj se posrecilo iako sam njen ogorman fan ali to je cinjenica...

da li sam napomenio da sam sv igrace upoznao tj terao ih da se slikaju sa mnom a one kineske plesace sa kikicama sam i vuka za kikice hahahah

ma kakvo uzviseno bice ona je samo fuxa da ne kazem ***** kojoj se posrecilo iako sam njen ogorman fan ali to je cinjenica...
OMG, F*uck you.Madonna is quuen of pop, you Lady Gaga fan

da li sam napomenio da sam sv igrace upoznao tj terao ih da se slikaju sa mnom a one kineske plesace sa kikicama sam i vuka za kikice hahahah

OMG, F*uck you.Madonna is quuen of pop, you Lady Gaga fan
![]()
![]()
![]()
Sto nisi pitao koliko ih M placa![]()
[/Q
to mi tad nije bilo na pameti veruj mi D:
nooo im madonnas most powerful fan...da li si cuo da madonna mrzi fanove koji vole svaki njen potez koji slepo prate dok ona vodi
Pa ja nisam takav fan
Ima onih koji je prate na google earth svakih 2 min 
Tada je najlepsa bila![]()
Sto nisi pitao koliko ih M placa![]()
[/Q
to mi tad nije bilo na pameti veruj mi D:
Ma mora da dobro placa![]()
Tada je najlepsa bila![]()
daaaaaa tu se slazemoooooo