nikodim
Poznat
- Poruka
- 7.532
Banshee:ja sam crkla kad sam cula za postojanje lika zvanog baja mali knindza![]()
![]()
![]()
![]()
Da, zivi i zdrav... mozes ga downloadovati sa neta... bas sam sada geldao. :shock:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Banshee:ja sam crkla kad sam cula za postojanje lika zvanog baja mali knindza![]()
![]()
![]()
![]()
Lucky girl:ti nikodime vidim bas volis nasu muziku![]()
Lucky girl:a ovo za madonu,nek je voli ko hoce,nikog ne osudjujem....ako ne osudjujem zbog stoje,djanija i ostalih,pa tek necu zbog madone,koja je ipak neko i nesto
nikodim:Ma ne... nego cackam ovaj Lime Wire pa gledam sta sve ljudi drze po racinatima... ima toga brdo.
nikodim:Znas kako... nisu deca kriva... truju ih na svim mogucim mestima, diskoteke, kafici, TV, radio... Bas je tesko ostati normalan danas, na svim poljima.
Lucky girl:pa dobro,nisu deca glupa,mogu da ocene sta vole,sta ne![]()
Ne diraju baju inace krajisnjici ima na razanj da te stave!Banshee:ja sam crkla kad sam cula za postojanje lika zvanog baja mali knindza![]()
![]()
![]()
![]()
ali....da li ja zelim to da uradim? :shock:nikodim:Da, zivi i zdrav... mozes ga downloadovati sa neta... bas sam sada geldao. :shock:![]()
Banshee:ali....da li ja zelim to da uradim? :shock:
Ne shvatam madonu,zapravo ne svidja mi se...nista manje od abbe(al' je abba ipak originalna)..slazem se sa lucki girl 8-)Lucky girl:meni je madonina pesma cist kich od pesme
nikodim:Ili zavisnosti...?
Lil'_hell92:Ne shvatam madonu,zapravo ne svidja mi se...nista manje od abbe(al' je abba ipak originalna)..slazem se sa lucki girl 8-)