Madonna vs. Abba

naancy90:
Ja volim Madonu, a svi vi koji imate nesto protiv nje i njene muzike mozete da je poljubite u dupe!Zena zivi svoj zivot i uziva!!!

I treba da je volis... Da li si razmisljala da je istetoviras... negde na telu, blize srcu recimo... :confused:

Bas sam sada pogledao... pa to je dete, od svega 15MB, nema tu nekih podataka. ;)

Banshee:
si ti bese nesto pricala za fensere tamo na teenagerima?! :roll: i primala se?
i sad ovde pricas o madoni :neutral: i njenom zivotu....posto mnogo znas o njoj...mislim...vi ste na ti :?
ali ok...ti si njena ciljna grupa.logicno je sto je volis. :confused:

Ih sto volim da vidim ovako pametno zensko celjade, kadro stici i uteci i na strasnom mestu postojati. ;)
Bravo za Vake reci... :lol: :lol:

ja obozavam abba-inu pesmu koju je pokrala.
obozavam i dzepnu veneru iako izbegava svoje duznosti :roll: obozavam i milevinu kafanu,onu u kojoj venera izbegava duznosti.:roll:
a madonu ne obozavam :D
ni njen sexy triko. :neutral:

Nego... vidim da ovde ima sjajnih kolega "pljuvaca" po Madoni, pa bih iskoristio priliku da im odam javno priznanje za ulozeni trud i veliku zelju da se spreci porast novih mladjanih Stoja, Kitica... i ostalih drugara (to je negde kao srpska "averzija" MUdone).
Trebalo bi uticati na kolektivno stanje nacije glasnom osudom ovakvih sarlatana kao sto je pomenuta tetka.

Banshee:
ja obozavam abba-inu pesmu koju je pokrala.
obozavam i dzepnu veneru iako izbegava svoje duznosti obozavam i milevinu kafanu,onu u kojoj venera izbegava duznosti
a madonu ne obozavam
ni njen sexy triko.
to sto obozavas mene je potpuno razumljivo
mislim ko moze odoleti dzepnoj veneri
nego kako ne volis madonu
zar ne vidis sta kaze nensi
nensi bas si fensi

Kao prvo Madonna svira gitaru,samo da znate ,a sto se tice tekstova pesama koje je napisala u to nisam siguran...Drugo da MAdonna nije kvalitetna ne bi bila na muzickoj sceni vec 20 god...protiv toga se ne moze.....jbg

baubau:
Kao prvo Madonna svira gitaru,samo da znate ,a sto se tice tekstova pesama koje je napisala u to nisam siguran...Drugo da MAdonna nije kvalitetna ne bi bila na muzickoj sceni vec 20 god...protiv toga se ne moze.....jbg

To znaci da je i Bora Spuzic Kvaka, kvalitetan, Mira Skoric, Djogani... pa i oni su na muzickoj sceni. Preispitaj malo to sto si napisao. :shock:

kako mizes da poredis tog k... kako vec sa Madonnom,ja nisam neki ono extra fan madonne,ali za nju je cuo ceo svet a za tog ni ljudi koji zive u njegovoj zemlji....Sta da se preispitam..odkud znam da li Djogani svira nesto ali znam da Madonna svira gitaru,ali nista profesionalno ec vise amaterski..

baubau:
kako mizes da poredis tog k... kako vec sa Madonnom,ja nisam neki ono extra fan madonne,ali za nju je cuo ceo svet a za tog ni ljudi koji zive u njegovoj zemlji....Sta da se preispitam..odkud znam da li Djogani svira nesto ali znam da Madonna svira gitaru,ali nista profesionalno ec vise amaterski..

Dakle, rezime bi bio... da profesionalni muzicar amaterski svira gitaru? Uh... kako mi je tesko da razumem ovo. :confused:

Back