Мађарска ће своју јужну границу (са Србијом) бранити силом!

cornflakes

Veoma poznat
Poruka
14.318
e0a40fd6e0a216ecd7cbf389024594e68d104056.jpg

Да ли је могуће да ћемо нашег пријатеља Орбана да доведемо у овакво искушење?

Да ли Србија има намеру да своје јужне и источне границе брани силом?

До сада је у Србији регистровано више од 600.000 миграната и сви имају право да доведу своје породице.

Да ли постоји било каква сувисла политика по овом веома критичном питању по друге, а ми се правимо као да се нас то не тиче.

Ваше мишљење, изволте...

.

До сада је у Србији регистровано више од 600.000 миграната и сви имају право да доведу своје породице.

Да ли постоји било каква сувисла политика по овом веома критичном питању по друге, а ми се правимо као да се нас то не тиче.

Ваше мишљење, изволте...

.
Sve to riješi 5 Nora, 6 Lazara i par Morava...

Podrzavam.
Bugarska juzna granica prema Turskoj:
7ce3570c4b69c40a6d9f7aa54e62fd7c.jpeg
.

Не верујем да ће Бугари било шта да ураде, као и до сада.

Спровешће их у Србију, где ће да се евидентирају, као што се до сада евидентирало више од 600 хиљада, иако су дошли из држава ЕУ.

Тако неки дан неки политичар из Аустрије изјави: Сви који не задовољавају услове боравка у Аустрији биће враћени у "прву сигурну земљу" из које су дошли - СРБИЈУ!!!

Па, јбт, какве смо ми цаве и будале, па то не би стало ни у цртани филм.

.

.

Не верујем да ће Бугари било шта да ураде, као и до сада.

Спровешће их у Србију, где ће да се евидентирају, као што се до сада евидентирало више од 600 хиљада, иако су дошли из држава ЕУ.

Тако неки дан неки политичар из Аустрије изјави: Сви који не задовољавају услове боравка у Аустрији биће враћени у "прву сигурну земљу" из које су дошли - СРБИЈУ!!!

Па, јбт, какве смо ми цаве и будале, па то не би стало ни у цртани филм.

.
Pa jel nije prva sigurna zemlja Turska?

Pa jel nije prva sigurna zemlja Turska?
.

Првом сигурном земљом сматра се земља где су евидентирани по међународним прописима, а није она која их прогони.

Без обзира што су прошли кроз друге сигурне земље.

Мађари су то провалили, као што то знају и наши.

Међутим, Мађари чине све да се заштите од пошасти, док ови наши пазе само да им се џепови не потресу, за остало их заболе.

Објаве у медијима да се убијају од посла да нас све заштите и то је то.

А онда ти осване 600.000+ евидентираних миграната и сви имају право да овде довуку сву фамилију, а ти погађај колико је то...

.

Ваше мишљење, изволте...

.

Moje misljenje je da je Orban CAR! Stiti covek svoju zemlju i narod svim sredstvima - TO MU JE I ULOGA kao Premijera drzave, odnosno glavnog izvrsnog sefa Madjarske.

Pa ko ce ako nece on? Mi? 'ocemo al' na kukovo leto.

Srbija nema nikakve namere i nasa jedina nada je da mi necemo biti interesantni za odrediste tih izbeglica. Inace smo... - dodajte sami.

A ne smeta im da u prizrenu pre neki dan postavljaju bistu u katolickom samostanu madjarskog nekog vojvode pored biste Skenderbega koji je predstavljen kao Albanac.

Najvise ce naje6ati Srbija, SMK, BiH... dakle oni VAN EU.

Oni u EU ce se nekako izvuci. Mislim na istocnu polovinu EU, tipa Visegradske Grupe, a ne na izgubljene slucajeve na zapadu.

Back